HerNews.gr
Beauty

Ραγάδες: Φεύγουν…και με φυσικό τρόπο!

Προσπαθείς να διώξεις τις ραγάδες σε κάποια σημεία στο σώμα σου μάταια γιατί δεν βλέπεις εμφανή διαφορά;  

Αρχικά, οι ραγάδες εμφανίζονται όταν παίρνουμε ή χάνουμε κιλά σε σύντομο χρονιικό διάστημα ή απότομα. Συνήθως, παρουσιάζονται μετά από περιόδους εγκυμοσύνη ή αυξομείωσης του βάρους. 

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές κρέμες σύσφιξης, λείανσης και ενυδάτωσης που υπόσχονται εξαφάνιση των ραγάδων, όμως συχνά δεν είναι αξιόπιστες και κοστίζουν. 

Παράλληλα, οι ραγάδες φέρνουν μια αμηχανία αισθητικά στις γυναίκες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι άσχημες. Ιδιαίτερα, όταν πλησιάζει το καλοκαίρι μπορείτε να εφαρμόσετε μερικούς φυσικούς τρόπους με προϊόντα που έχουμε όλοι στο σπίτι μας. Έτσι θα καταφέρεις να τις εξαφανίσεις!

Χυμός πατάτας

Θα χρειαστείτε μια πατάτα με μια φέτα θα τρίψετε τις ραγάδες στο σημείο που χρειάζεται και έπειτα ο χυμός πατάτας θα απλωθεί στα μέρη του σώματος που θέλουμε και θα ξεπλύνουμε όταν ταγνώσει εντελώς. 

Λευκή ζάχαρη

Η ζάχαρη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως scrub στο σώμα. Προσθέστε λίγη ζάχαρη με λίγο λάδι και λίγο λεμόνι. Κάνετε μασαζ στις ραγάδες απαλά, για 10 λεπτά. 

Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο όπως ξέρουν και οι παλίοι είναι θαυματουργό για το δέρμα γενικότερα  αλλά και για τις ραγάδες. Ζέστανε το λίγο και άπλωσε το στα σημεία του σώματος που πρέπει. 20 λεπτά είναι ο ιδανικός χρόνος αναμονής, μέχρι να δεις ότι το δέρμα απορρόφησε το ελαιόλαδο, το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, D και Ε. 

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Πώς δημιουργεί το sunkissed εφέ στο σώμα της;

HerNewskl

Cherry Cola: Η νέα τάση στο TikTok για τα πιο ζουμερά & έτοιμα για φίλημα χείλη!

HerNews ka

Hermès: Λανσάρει άρωμα ωδή στους κήπους και τις θάλασσες των Κυθήρων

HerNews ka