HerNews.gr
Travel & more Διασκέδαση

Οδηγός για να φας αν μένεις στο κέντρο

Είμαι λάτρης του φαγητού. Κυρίως του αλμυρού και λιγότερο του γλυκού. Μπορώ να σου πω που να φας, όπου και αν μένεις στην Αθήνα, αλλά στο σημερινό άρθρο θα επιδοθούμε στο κέντρο.

Οι επιλογές, αμέτρητες. Όταν αυτή η ακατάσχετη πείνα θερίσει το στομάχι και το πρώτο κουδούνι της ερώτησης τι ” θα φας ” χτυπήσει, τα μαγαζιά στο efood και την Wolt παίρνουν φωτιά, προσφέροντάς σου πλουσιοπάροχα ό,τι τραβάει η όρεξη σου. Χμ… τι τραβάει όμως;

Ξεκινώ την απαρίθμηση των φαγητών με τα γεύματα της ημέρας.
Για πρωινό

Το Ergon House θα σου δώσει μια πεντανόστιμη επιλογή super bowl για να φας, μιας και θα γευτείς φυστικοβούτυρο, κακάο, ταχίνι, σπόρους τσία, και φρούτα. Εξίσου γευστική απόλαυση θα σου δώσει ένα Sandwich από το The Bakers in The Hood, όπου θ’ ανακαλύψεις σάντουιτς με τις πιο ιδιαίτερες επιλογές. Για καφέ, το Cultivos, το Black Beard και το Frater and sorror θα σε ανταμείψουν πλήρως, προσφέροντάς σου επιλογές για speciality coffee.

 

Για μεσημεριανό

Είσαι παμφάγος; Τότε τα Granny’s Meatballs είναι το basket που έψαχνες για να ικανοποιήσεις τους γευστικούς σου κάλυκες. Διαλέγεις ανάμεσα στα παραδοσιακά κεφτεδάκια ή σε εκείνα από κοτόπουλο και τα συνοδεύεις με πατάτες τηγανητές με σως της αρεσκείας σου. Σαν να τρως φαγητό μαμάς. Αν είσαι vegan, το The Vegan Vandal θα σε χορτάσει με τον πιο ιδιαίτερα γευστικό συνδυασμό.

Το απογευματινό

Εδώ σε πάω σε ποτό, καθώς πλέον γίναμε Άγγλοι με τα lockdowns και τα ποτά ρέουν από νωρίς μετά τη δουλειά. Το Frater and soror είναι και πάλι στο προσκήνιο. Δροσιστική επιλογή είναι το GnT2, με gin ,3 citrus syrup, tonic & bitter lemon. Αλλιώς διάλεξε το αγαπημένο σου κρασί από το Warehouse και η βραδιά θα έρθει μαγικά.

Το βραδινό

Ήρθε η ώρα που το στομάχι σου λέει ότι πρέπει να φας κάτι λαχταριστό, χωρίς να σε φουσκώσει για βράδυ. Γίνεται αυτός ο συνδυασμός; Και όμως ναι. Οι λάτρεις του ταϋλανδέζικου θα ενθουσιατούν (όπως και εγώ) με το Tuk Tuk και το Blue Bamboo, ενώ οι λάτρεις του σουβλακιού, θα δοκιμάσουν εκλεπτυσμένο σουβλάκι (ω ναι!) από το Meat & Roses. Και τα δυο έχουν επιλογές χωρίς κρέας.

Με αυτά και με αυτά πείνασα. Κάντε και εσείς τη δική σας επιλογή και καλή όρεξη!

Νεότερα Άρθρα

Πάνος Κιάμος: Δείτε Backstage από τα γυρίσματα του νέου του Video Clip!

Her News

Καίτη Γαρμπή: Backstage φωτογραφίες από το νέο της video clip

HerNews ka

Γιάννης Παλαιολόγος: «Με Καις» Νέο Τραγούδι & Music Video

HerNews ka