HerNews.gr
Beauty

Brow lamination: Η τάση στα φρύδια που ξεκίνησε στην καραντίνα

Πρόκειται για την μεγαλύτερη τάση ομορφιάς στα φρύδια που έχει κάνει την εμφάνιση της εξαιτίας της καραντίνας..Όσο μέναμε στο σπίτι, οι Make up Artists δούλευαν για εμάς μπροστά στους καθρέπτες τους, έτσι ανακάλυψαν το νέο trend της εποχής! 

Τα φρύδια είναι το Α και το Ω για τον σχηματισμό και την αρτιότητα του προσώπου μας, για αυτό καλό είναι να παρακολουθούμε τις τάσεις και να υιθετούμε, φυσικά, αυτές που θα μας ταιριάζουν.
Κατα καιρούς, κυκλοφορούν διάφορες απόψεις επί του θέματος! Παλαιότερα, στη μόδα ήταν τα λεπτά φρύδια, ενώ στη συνέχεια και μέχρι σήμερα τα πιο χοντρά και φυσικά φρύδια βρίσκονται την πρώτη θέση. Το σωστό σχήμα, φυσικά, είναι αυτό που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου. 
Το 2021, όπως φαίνεται από τις προτιμήσεις των celebrities αλλά και των beauty influencers στις πλατφόρμες των social media, το brow lamination ήρθε για να το υιοθετήσουμε όλες καθώς “ανοίγει” το βλέμμα, αναδυκνύει ξεκάθαρα το πρόσωπο και μας φωτίζει με μια σύγχρονη εικόνα. Έχεις δύο επιλογές για να αποκτήσεις τα φρύδια που αγαπήσαμε. Μία είναι να επισκεφτείς έσυ ένα beauty salon και η άλλη είναι να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι. 

How to do:

Πριν ξεκινήσετε να επιμελείστε τα φρύδια σας πρέπει μια μέρα πριν να βγάλετε τις περιττές τρίχες που προεξέχουν από το σχήμα. Την επόμενη μέρα, λοιπόν, που θα έχει περάσει ο ερεθισμός, θα πάρετε ένα βουρτάκι φρυδιών ή το βουρτσάκι από μια παλιά μάσκαρα και έπειτα θα χτενίσετε τα φρύδια σας προς τα πάνω. 

Αφού βεβαιωθείτε ότι είναι καλά χτενισμένα θα χρειαστείτε λίγο τζελ μαλλιών ή λίγο σαπούνι ολόκληρο. Αν χρησιμοποιήσετε την πρώτη επιλογή, απλώς θα βάλετε μια μικρή ποσότητα στο βουρτσάκι σου και θα χτενίσετε πάλι προς τα πάνω τα φρύδια σου. Αν, από την άλλη, έχετε σπίτι σας μόνο ολόκληρο σαπούνι, γυρίστε μια μόνο φορά το χτενάκι πάνω στο σαπούνι και έπειτα εφαρμόστε το στο φρύδι σας με την ίδια φόρα. 

Και τα φρύδια σας είναι έτοιμα αν μοιάζουν με την παραπάνω φωτογραφία! 

Νεότερα Άρθρα

Blake Lively: Mε ποιον τρόπο έδωσε όγκο στα μαλλιά της;

HerNewskl

Skincare: Must have συστατικά για το φθινόπωρο

Her News

Ρουζ σε υγρή μορφή: Γιατί αξίζει να τα δοκιμάσουμε το καλοκαίρι;

HerNewskl