HerNews.gr
Αφιερώματα

Naomi-Jane Adams: Η διάσημη influencer που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο

Η ζωή της παγκοσμίου φήμης influencer Naomi-Jane Adams θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παραμυθένια. Μεγάλα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, μαγικές φωτογραφίες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, διαμονή σε πανάκριβα ξενοδοχεία.

Η Naomi-Jane Adams έχει ως έδρα της το Λονδίνο, είναι όμως πάντα με μια βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύοντας συνεχώς σε όλο τον κόσμο και έχοντας καταφέρει να γίνει η top luxury travel influencer!

Λατρεύει την Ελλάδα και κάθε καλοκαίρι επιλέγει την Μύκονο, τη Σαντορίνη αλλά και την Λευκάδα.

Η ίδια μάλιστα, παρόλο που έχει βρεθεί σε μαγικά μέρη, έχει δηλώσει για την χώρα μας: “Μπορεί σε εσάς να ακουστεί περίεργο, αλλά ναι ο αγαπημένος μου προορισμός είναι η Ελλάδα. Σε αυτή τη χώρα έχω δημιουργήσει μοναδικούς φίλους και οι λογαριασμοί μου στα social media είναι γεμάτοι από Ελλάδα! Βέβαια, λατρεύω τις Σεϋχέλλες και το Μεξικό.”

Έκανε το πάθος της επάγγελμα, δημιουργώντας έναν εξαιρετικά κερδοφόρο λογαριασμό στο instagram με viral φωτογραφίες, που της δίνουν τη δυνατότητα να ζήσει φανταστικές εμπειρίες και να κάνει ταξίδια μοναδικά!

Μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για ταξίδια, μας προτείνει υπέροχα μέρη αναψυχής και μας χορταίνει με ιδαίτερα πιάτα διάσημων σεφ!
Έχοντας φανατικό κοινό που τη θαυμάζει, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα personal brand που πολλές θα ήθελαν να έχουν..

Οι φωτογραφίες της θυμίζουν έργα τέχνης, προσεγμένες όσο καμίας άλλης influencer, μας ταξιδεύουν σε μέρη μαγικά, για να απολαύσουμε κι εμείς τα υπέροχα τοπία, τα πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων και τις μοναδικές παραλίες που θα θέλαμε να ταξιδέψουμε..

Ακόμα, μέσα απο τις φωτογραφίες της,  η διάσημη influencer προτείνει υπέροχο styling, φορώντας ρούχα και μαγιό που θα λατρέψεις! 

Μέχρι και σήμερα το προφίλ της έχει 807.000 followers και 2.465 δημοσιεύσεις απο κάθε μεριά του κόσμου με την ίδια να κατατάσσεται στις καλύτερες Travel Bloggers του πλανήτη.

Αν ονειρεύεσαι λοιπόν να γίνεις κι εσυ κάποτε influencer, πάρε ιδέες για το πως θα τα καταφέρεις!

Νεότερα Άρθρα

Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος

HerNews ka

Μεγάλη Πέμπτη: «Σήμερον κρεμάται επί ξύλου»

Her News b

6 Ιουλίου – Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού

Her News b