HerNews.gr
Social News

Χάρης Ρώμας: Η ανάρτηση για το τέλος του «Καφέ της Χαράς»

H επιτυχημένη σειρά το «Καφέ της Χαράς» έφτασε στο τέλος του με μια ιστορία 18 χρόνων. Μάλιστα, το τελευταίο επεισόδιο είχε happy ending, κάτι που μας έκανε να χαρούμε με την σχέση της Χαράς και του Περίανδρου. Ο Χάρης Ρώμας εχθές έκανε μια ανάρτηση στο Instagram ωστε να δώσει το αντίο που αναλογεί σε μια μακροχρόνια σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Μαζί με το συγκινητικό του μήνυμα ακολούθησε και ένα άλμπουμ φωτογραφιών που μας ταξίδεψε στο παρελθόν.  

Όσα έγραψε ο Χάρης Ρώμας για το «Καφέ της Χαράς»: 

«Τι μένει λοιπόν πίσω; Τα συναισθήματα που δημιούργησε η δουλειά μας στους φίλους-θεατές,έτσι όπως μας τα εκφράζουν και μας τα μεταφέρουν. Συναισθήματα άνωσης, ανάτασης, συγκίνησης, εκτόνωσης και χαράς. Μένουν ακόμη οι δυνατοί δεσμοί που δημιουργήσαμε μεταξύ μας οι συμμετέχοντες. Δεσμοί αναντικατάστατοι σίγουρα.

Μένουν οι δυνατές αναμνήσεις.Υπάρχει περίπτωση,κάποιος από εμάς,όταν πίνει το καφεδάκι του από εδώ και πέρα να μην φέρει στο νου τον ωραιότερο ΚΑΦΕ της ζωής του; ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΙΤΣΙΩΤΕΣ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!».

View this post on Instagram

A post shared by Haris Romas (@harisromas)

Νεότερα Άρθρα

Μπάγια Αντωνοπούλου – Μαντώ Γαστεράτου: Βάζουν τέλος στη φημολογούμενη κόντρα τους με μια χιουμοριστική ανάρτηση

Her News

Εριέττα Κούρκουλου: Για ποιον λόγο επέλεξε να κάνει αποχή από τα social media – «Είναι από τις λίγες φορές που αισθάνομαι ανήμπορη να βοηθήσω»

HerNews ka

David Beckham: Η Victoria γίνεται 50 ετών και της εύχεται με μια σπάνια φωτογραφία

HerNews ka