HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Emily in Paris: Η νέα σεζόν στο Netflix

Tο Emily in Paris είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες σείρες της πλατφόρμας του Netflix με φανατικό κοινό. Συγκερκιμένα, 58 εκατομμύρια τηλεθεατές κατάφερε να αποσπάσει το Emily in Paris τον πρώτο κιολας μήνα κυκλοφορίας του στο Netflix και όπως καταλαβαίνετε η προβολή του για τη δεύτερη και ολοκαίνουρια σεζόν είναι αναμενόμενη επιτυχία. 

O Darren Star είναι ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αλλά ο ίδιος έχει σκηνοθετήσει και το “Sex and the City” αλλά και το “Ο διάολος φορόυσε Prada”. Ο αμερικανός συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός μίλησε πρόσφτα στο Variety για την νεα του επιτυχία και δήλωσε για πρώτη φορά ότι τα γυρίσματα του νέου κύκλου έχουν ήδη ξεκινήσει στη Γαλλία.

View this post on Instagram

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Emily Cooper (Lilly Collins) ζει τώρα στο Παρίσι, το οποίο και αγάπησε βαθύτατα με την πρώτη ματιά. Η ηθοποιός παρόλο που δεν τα πάει ιδιαίτερα καλά με την γαλλική γλώσσα δείχνει επιμονή και γίνεται ένα με την πόλη του φωτός.  «Προσωπικά με ενδιαφέρει να δείξω την εξέλιξη του χαρακτήρα. Όταν κάποιος φτάνει για πρώτη φορά στο Παρίσι, καθηλώνεται από την ομορφιά της πόλης», ανέφερε ο Darren Star.

«Πιστεύω πως οι περισσότεροι θεατές που παρακολούθησαν τη σειρά έχοντας ζήσει στο Παρίσι για πολύ καιρό δεν κατάλαβαν πως η πλοκή εξελίσσεται με βάση την πρώτη επαφή της πρωταγωνίστριας με την πόλη, μέσα από τα μάτια κάποιου που δεν έχει ξαναπάει», λέει στην συνέχεια ώστε να κλείσει μερικά στόματα που τον έκριναν για τα κλισέ χαρακτηριστικά που προέβαλε η σειρά απέναντι στους Γάλλους και τις συνήθειες τους.

Ωστόσο, στην νέα σεζόν θα δούμε την Emily ως μια Παριζιάνα καθώς πλέον είναι καλύτερα προετοιμασμένη και ξέρει πως πρέπει να βασίζει στους ρυθμούς της πρωτεύουσας της Γαλλίας. «Θα κατανοήσει την κουλτούρα και θα αντιμετωπίσει την πρόκληση της εκμάθησης της γλώσσας», υπογραμμίζει ο creator της σειράς που αναμένουμε με αγωνία τον νέο κύκλο της. 

Νεότερα Άρθρα

Avatar: The Way of Water: Στο Top 10 των πιο εμπορικών ταινιών όλων των εποχών

Her News

«Η Μικρή Γοργόνα»: Η πρώτη μαύρη ηθοποιός που έγινε πρωταγωνίστρια της Disney

Her News

«Πάρ’ τα Χάπια σου – Xanax»: Το ντοκιμαντέρ στο Netflix που αξίζει να δεις

Her News