HerNews.gr
Διασκέδαση

Σαββατοκύριακο… ΕΞΩ!

Το πιστεύετε; Το έχετε αντιληφθεί; Αυτή η στήλη άλλαξε και αυτό συμβαίνει επειδή άνοιξε η εστίαση! Δεν θα έχουμε ιδέες για το τι μπορείς να κάνεις μέσα στο καραντινάτο Σαββατοκύριακο γιατί πολύ απλά δεν είναι! Με σύνεση και συμμόρφωση από όλους μας θα έρθουν καλύτερες μέρες! Θα ξεκινήσουν και τα ταξιδάκια σιγά σιγά.

Μην ξεχνάτε ένα πράγμα όμως, μάσκες και αποστάσεις. Ο κορονοϊός είναι εδώ. Μεγάλη προσοχή!

Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά! Αμοληθείτε σε καφετέριες και εστιατόρια, ψωνίστε στα μαγαζιά της γειτονιάς που έχουν πληγεί από την πανδημία και κάντε το Σαββατοκύριακό σας να μοιάζει σαν και αυτά, τα παλιά, τα ξέγνοιαστα.

Αύριο είναι η γιορτή της μητέρας.

Η πιο όμορφη γιορτή του έτους! Γιορτάζει όλη η γη! Μάνα, μανούλα, μαμά.. Κάντε της ένα δώρο, αγοράστε ένα λουλούδι ή φτιάξτε μια κάρτα. Υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που δεν έχουν την μαμά τους και αυτό σημαίνει το απόλυτο κενό. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ. Πρέπει να αντιληφθούμε άμεσα ότι το μεγαλύτερό μας δώρο είναι η μητέρα μας. Βγείτε το Σαββατοκύριακο μαζί της και κάντε την μια αγκαλιά.

Ανοίγουν οι οργανωμένες παραλίες; Ανοίγουν!

Τι καλύτερο από μια βουτιά στην θάλασσα μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία ψυχική και σωματική που έχουμε περάσει; Στηρίξτε τις παραλίες, πάρτε ένα κοκτέιλ ή έναν καφέ και απολαύστε το δώρο που μας έκανε ο Θεός στην χώρα μας. Το ατελείωτο μπλε του ουρανού και της θάλασσας. Δεν θέλω όμως να ξεχνιέσαι, θα μαζέψεις τα σκουπίδια σου. Να σε βλέπω να τα πετάς μέσα στον κάδο, όχι ΕΞΩ.

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα – ή και βουνό – και το αγόρι μου

Πήγαινε στο αγαπημένο σου εστιατόριο. Βάλε τα καλά σου που τόσο σου έλειψαν και παρήγγειλε. Φάε του σκασμού. Θα μου πεις θα παχύνω. Θα σου πω ότι ανοίγουν και τα γυμναστήρια λείας συντόμως. Απόλαυσε την κάθε στιγμή έξω γιατί όπως καταλαβαίνεις δεν είναι τίποτα δεδομένο..

Νεότερα Άρθρα

Αν έχετε..τάσεις φυγής, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παραλιακή!

Her News b

Χαρταετός: Πώς μπορώ να το φτιάξω μόνος μου;

Her News

Μίλτος Πασχαλίδης: Έρχεται στον «Σταυρό του Νότου» με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του

Her News b