HerNews.gr
Beauty

Φρύδια: H κορνίζα του προσώπου μας – Πως να τα φτιάξετε

Up your eyebrow game! Τα τελευταία χρόνια ενα από τα στοιχεία του προσώπου μας που θέλουμε να αναδείξουμε περισσότερο και να τονίσουμε, είναι τα φρύδια μας.Τα χαρακτηρίζουν και ως την κορνίζα του προσώπου μας.

Οσο δύσκολο και αν φαίνεται , δεν ειναι ανάγκη να είσαι beauty expert για να τα καταφέρεις. Με λίγα και εύκολα βήματα θα σε καθοδηγήσω για να κάνεις το σωστό σχήμα που σου ταιριάζει

Γράφει η beauty expert, Μαριάννα Λαδά

Χρησιμοποιώντας αυτά τα τρία σημεία ως βασικά μετράμε το φρύδι μας βάση της καμπύλης της μύτης (1) για να ξεκινάει το φρύδι από εκεί.

(Ωστόσο αν κάποια κοπέλα έχει τις γοητευτικές ατίθασες τρίχες στην αρχή του φρυδιού μπορει να τις κρατήσει για να ναι πιο boho και girly το αποτέλεσμα.

Η γωνία του φρυδιού (2) ειναι πολυ σημαντική, γινεται σύμφωνα με τη κόρη του ματιού μας και βοηθάει για να φαίνεται το ματι σωστό και όχι καθοδικό .

Τέλος, σημειώνουμε την άκρη του φρυδιού (3) για να ολοκληρωθεί το φρύδι και προσέχουμε να έχει έκταση  και να μην είναι ούτε πολύ μακρύ που θα φαίνεται υπερβολικό, ούτε πολύ κοντό γιατί θα δείχνει τα μάτια μικρά και ανέκφραστα.

 Όσον αφορά τα υλικά με τα οποία μπορούμε να περιποιηθούμε και να βάψουμε τα φρυδια μας ποικίλουν και εγώ θα σας πω τα τοπ και εύκολα σε χρήση για να είστε πάντα άψογες με τέλεια φρύδια!

Μαριαννα Λαδά

Contact me @:

Instagram: https://instagram.com/marianna_l.a.d.a.beautyartist?igshid=vxgr8nxdcdqu

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009074449686

 

Νεότερα Άρθρα

Ξέμεινες στην πόλη; Ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσεις το τέλειο μαυρισμένο δέρμα

HerNews ka

Pillow sprays: Πώς μπορούν να βελτιώσουν τον ύπνο σας;

HerNewskl

Καλοκαιρινά tips για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας

Her News