HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Πρωινό σεξ: Σε τι μας οφελεί

Το πρωινό σεξ είναι βάσει ερευνών ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις στον οργανισμό σου για να έχεις μια καλύτερη μέρα. Ο λόγος; Δεν είναι ένας αλλά πολλοί. Το σεξ από μόνο του είναι υγεία και ευεξία, πόσο μάλλον όταν το κάνεις το πρωί. Τα σώματα και η σκέψη μας, όσο περίεργο και να σου φαίνεται, τις πρώτες πρωινές ώρες είναι σε μεγαλύτερη εγρήγορση. Γι’ αυτόν τον λόγο μην γκρινιάζεις που ξύπνησες, απλά απόλαυσε το….
Νους υγιής εν σώματι υγιεί!

Έρευνες δείχνουν ότι το σεξ μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό πυροδοτώντας τις φυσικές άμυνες του σώματος ενάντια σε βακτήρια, ιούς και άλλα μικρόβια. Άσε το αντισηπτικό και ξεκίνα το πρωινό σεξ! Το ίδιο ισχύει και για τις ορμόνες, μαζί με τους νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου.

Δείχνεις νεότερη!

Με τόση ωκυτοκίνη, Β- ενδορφίνες και αντιφλεγμονώδη μόρια που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια του σεξ, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Αν κάνεις 3 φορές την εβδομάδα, οι οποίες συνοδεύονται από οργασμό, θα φτάσεις 100 χρονών αλλά θα μοιάζεις με 50

Τέλος στο άγχος!

Όλες οι δραστηριότητες που προσφέρουν απόλαυση μειώνουν και τα επίπεδα στις ορμόνες άγχους. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα. Ένας πρωινός οργασμός σε βάζει σε καλό mood για το υπόλοιπο της ημέρας

Σεξ ή γυμναστική; 

Ξέρεις ότι με το σεξ πρωινό ή μη, καις περίπου 5 θερμίδες το λεπτό, σύμφωνα με την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ. Σαν να πηγαίνεις μία μικρή πρωινή βόλτα. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση, δεν χρειάζεται να σηκωθείς καν από το κρεβάτι και να βάλεις παπούτσια.

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Τα όρια που ξεπερνάμε όταν το έχουμε στο μυαλό μας

Her News

Πως θα ανεβάσεις την θερμοκρασία με ένα μόνο μήνυμα

Her News b

Έρευνα αποκαλύπτει την πιο επικίνδυνη στάση του σεξ!

HerNewskl