HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 09/5 εώς 15/5

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)
Πέρασαν οι γιορτές και εσείς κάνετε τους οικονομικούς σας απολογισμούς καθώς αρκετά ήταν τα χρήματα που ξοδέψατε. Αυτή τη βδομάδα θα σας απασχολήσουν έντονα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και δεν θα λείψουν οι μετακινήσεις για να μπορέσετε να βρεθείτε καθώς είχατε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε και με μια πρόταση επαγγελματική που θα σας γίνει.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20Μαι)
Είναι μια βδομάδα που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν και να πάρετε τα χρήματα που σας αξίζουν έτσι ώστε να νιώθετε ασφάλεια και να τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας. Μια αλλαγή στη καριέρα σας και την εικόνα σας προς τα έξω επιβάλετε να την κάνετε ειδικά εσείς του 2ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν)
Εσείς αυτή τη βδομάδα θα έχετε έντονη κινητικότητα στα ερωτικά σας, πολύς κόσμος θα σας φλερτάρει και αυτό θα δείτε θα γίνει πιο φανερά από τις προηγούμενες μέρες και ιδιαίτερα από κάποιους που τόσο καιρό το έκαναν πιο καλυμμένα. Και δεν αποκλείεται να μάθετε και το παρασκήνιο που υπήρχε τόσο καιρό πίσω από τη πλάτη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)
Θα υπάρξουν κάποια θέματα οικογενειακά ή και ακίνητης περιουσίας που θα σας απασχολήσουν και για κάποιο λόγο που μόνο εσείς ξέρετε θα τα κρατήσετε άκρως μυστικά,επίσης έχετε βάλει κάποιους στόχους που τους επεξεργάζεστε κι αυτούς κρυφά και δεν αποκλείεται σε αυτό να σας βοηθούν κάποιοι φίλοι που εμπιστεύεστε.Υπάρχει ακόμα αρκετός εκνευρισμός καθώς ο Άρης σας πυροδοτεί.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-23Αυγ)
Μια βδομάδα γεμάτη με επικοινωνίες και μετακινήσεις με φιλικά σας πρόσωπα ,με συλλόγους και ομάδες.Όπως επίσης με συμφωνίες επαγγελματικές που είχατε στηρίξει τις ελπίδες και τα ονειρά σας βλέπετε πως μπορούν τώρα να πραγματοποιηθούν κι αυτό σας γεμίζει αισιοδοξία και κουράγιο για να συνεχίσετε.Του 2ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ σας απασχολεί έντονα ένα οικογενειακό θέμα ή ένα ακίνητο και αυτό σας προκαλεί υπερένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24 Αυγ-22 Σεπ)
Αυτή τη βδομάδα θα θελήσετε να επενδύσετε κάποια χρήματα σχετικά με τα επαγγελματικά που θα σας αποφέρουν όφελος αργότερα, όπως να πραγματοποιήσετε και κάποιο ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Αρκετές επικοινωνίες και μετακινήσεις θα έχετε με φιλικά πρόσωπα οι παρθένοι του 2ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ και γιατί όχι μια ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-22 Οκτ)
Εσείς έχετε επενδύσει χρήματα στο εξωτερικό και τώρα σας αποδίδουν και ετοιμάζεστε για ένα ταξίδι που καιρό τώρα είχατε προετοιμάσει.
Υπάρχει βέβαια ένας εκνευρισμός και μια υπερένταση ιδιαίτερα για τους γεννημένους το 2ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ που πρέπει να τακτοποιήσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις και βλέπετε πως δεν σας φτάνει ο χρόνος της ημέρας και αυτό σας αγχώνει ακόμα περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(23 Οκτ-22 Νοε)
Αυτή τη βδομάδα θα εχετε οικονομικές απολαβές από συνεργασίες και δεν αποκλείεται να σας βοηθήσει οικονομικά ο σύντροφος σας. Αρκετοί από εσάς ασχολείστε με θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή με τις ανώτερες γνώσεις με ένα μεταπτυχιακό που πιθανόν προσπαθείτε να το εκμεταλλευτείτε αυτή τη στιγμή για να έχετε μια διευκόλυνση στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)
Θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν οι διαπροσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες σας όπως και μια πιθανή επαγγελματική συνεργασία με το σύντροφο της ζωής σας.Έχει έρθει η στιγμή να τα σκεφτείτε όλα αυτά και να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε.Οι τοξότες του 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ πρέπει να είναι προσεχτικοί σε τυχόν θολές καταστάσεις και αποκαλύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-20 Ίαν)
Εσάς θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας για άλλη μια φορά καθώς έχετε μάθει στη ζωή σας να δουλεύετε,θα έχετε μια καθημερινότητα λίγο πιο έντονη καθώς θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο Που σας έχουν ανάγκη.Του 2ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ θα αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(21 Ίαν -19 Φεβ)
Για ακόμη μια βδομάδα ευνοείστε στα ερωτικά σας αλλά και σε θέματα παιδιών εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και μην τις αφήνετε ανεκμετάλλευτες για να νιώσετε καλύτερα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.Του 2ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ έχει έρθει η στιγμή να κάνετε μια αλλαγή που έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένεια καλό θα ήταν να μην αντισταθείτε γιατί η αλλαγές είναι για το καλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)
Αρκετές επικοινωνίες αυτή τη βδομάδα και μετακινήσεις με άτομα της οικογενειάς σας και αυτό θα σας φτιάξει κατά πολύ τη διάθεση.Του 2ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ ευνοείστε πολύ στα ερωτικά σας και σε θέματα παιδιών για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και αν είστε ελεύθεροι πείτε ναι στις προτάσεις που θα σας γίνουν.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Τυχερά και άτυχα χρώματα για τον γοητευτικό και δημιουργικό Ζυγό

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 έως 6 Μαρτίου

Her News b

Η αγάπη και ο πληγωμένος θεραπευτής

Her News