HerNews.gr
Διασκέδαση

Luv n Roll: O πιο εμπλουτισμένος πολυχώρος του Ψυρρή

Αν είσαι λάτρης του καλού φαγητού, της κουλτούρας του κέντρου της Αθήνας και αγαπάς τον καλό καφέ ή τα γευστικά cocktails, τότε το Luv n Roll θα γίνει το στέκι που έψαχνες! 

Εγώ το αγάπησα πριν καν περάσω το κατώφλι μαζί με τον Σωτήρη Χαϊδεμένο, έναν από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού. Η εξωτερική του όψη σου δίνει την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε έναν εναλλακτικό χώρο. Τόσο το design, όσο και η διακόσμηση, διαφέρουν από το σύνολο της εστίασης και αυτό οφείλεται στις υπηρεσίες που παρέχει το Luv n Roll.

Ας ξεκινήσουμε από την αισθητική του χώρου. Εξωτερικά, ο χώρος είναι total black για να ισορροπεί άρτια με έναν τοίχο γεμάτο χρώματα και ιδιαίτερα σχέδια. Ένα μοτίβο που σε μαγεύει και αμέσως σε βάζει στην λογική της τέχνης.

Στην είσοδο θα βρείς έναν πάγκο που κατά την περίοδο της καραντίνας μπορούσες να πάρεις το ποτό ή το φαγητό σου και να τα απολαύσεις εκεί.

Αφού πλέον, μπορείς να κάτσεις και επίσημα μέσα, το ισόγειο του Luv n Roll είναι ο προθάλαμος της κουλτούρας! 

Όπως διακρίνεις και από τις φωτογραφίες, τα φυτά εσωτερικού χώρου κοσμούν τους περισσότερους ορόφους του πολυχώρου και έτσι χαρίζουν έναν φρέσκο αέρα. Τα σχέδια στους τοίχους είναι φτιαγμένα από καλλιτέχνες που ειδικεύονται σε αυτό το κομμάτι και αυτό τα κάνει μοναδικά. Κρυφοί φωτισμοί κάτω από το bar συντελούν στην άρτια διακόσμηση του Luv n Roll. 

Όταν ανέβεις στον πρώτο όροφο, μπορείς να κάνεις μια στάση αν είσαι φίλος του piercing και του tattoo. Αλλά και να μην είσαι, μπορείς κάλλιστα, να δοκιμάσεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ που διαθέτει o χώρος αυτός. 

Το πιο δυνατό σημείο του Luv n Roll, αν με ρωτάτε, είναι η δεύτερη ταράτσα καθώς εκεί απολαμβάνεις την Ακρόπολη σαν να είναι δίπλα σου! Και γιατί είπα δεύτερη; Καθώς το εξωτερικό Bar βρίσκεται στην πρώτη, από την οποία περνάς ούτως ή άλλως για να έχεις θέα τον Παρθενώνα. 

Ωστόσο, και τα δύο επίπεδα είναι “ντυμένα” με ξύλο, μπαμπού, άνετες μαξιλάρες ώστε να νιώσεις μια minimal και cozy διάθεση ταυτόχρονα. 

Όσο για την θέα...η εικόνα μιλάει από μόνη της!

Αν από την άλλη είσαι βραδινός τύπος, επέλεξε να έρθεις οκτώ παρά, ώστε να προλάβεις το ηλιοβασίλεμα και ύστερα να χαζέψεις την θέα φωτισμένη. 

Πριν αξιολογήσω, βέβαια, τον χώρο, στην καρδιά μου μπήκε η κουζίνα του μαγαζιού αφού την επισκέφτηκα κιόλας. Η υγιεινή είναι σαν να σου εγγυάται πως η ποιότητα θα είναι εκλεκτή, ενώ οι γεύσεις και το μενού υπογράφουν το προαίσθημα αυτό. Το αποτέλεσμα; T E Λ Ε Ι Ο! 

Πάρτε μια γεύση! 

Ο Leader της κουζίνας, Αλέξανδρος Αποστόλου έχει δημιουργήσει πιάτα βασισμένα στην απλότητα και στην υπέροχη γεύση. Καταφέρνει να μετατρέπει τα πιο απλά υλικά σε εκλεκτά πιάτα που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά. 

Το μενού υπογράφει ο Γιάννης Κωτσής, ο οποίος συντέλεσε στην επιθυμία του Luv n Roll να παρέχει ένα υγιεινό μενού που θα βοηθάει στην ενίσχυση της ενέργειας. 

Σε ότι έχει να κάνει με τα Cocktails, που όλοι προτιμούμε τώρα που έρχεται το καλοκαίρι, στο Luv n Roll θα βρεις τον συνδυασμό που ταιριάζει στις γεύσεις σου. Αφού, υπεύθυνος για τον κατάλογο των ποτών είναι ο Γιάννης Κουτσουράδης – LNR Bar Leader. Ο επαγγελματισμός του αποδείχθηκε με την κατάκτηση πολλών βραβείων σε διαγωνισμούς Bar Mixing, όπως η 1η θέση στο Zombie στο Athens Bar Show 2018.

 

Καλή απόλαυση! 

Και τέλος, ας πάμε λίγο πίσω και συγκεκριμένα στην ταράτσα που κοσμείται από ένα τεράστιο, πολύχρωμο και φωτεινό graffiti, που σε κάνει να θες να βγάλεις το καπέλο στον δημιουργό του μιας και ομορφαίνει όλη την γειτονιά του Ψυρρή ανάμεσα στο γκρίζο της Αθήνας. 

Luv n Roll

Social: 

Facebook: Luv n Roll House

Instagram: luvnroll_house

 

Νεότερα Άρθρα

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που αγαπάμε να μισούμε. 

Her News b

Θανάσης Βασιλόπουλος: Διασκευάζει το θρυλικό “Nocturne”

HerNews ka

Coldplay: Δεν βλέπουν την ώρα να έρθουν στην Αθήνα – Το βίντεο που ανήρτησαν

HerNews ka