HerNews.gr
Διεθνή

Σκάρλετ Γιόχανσον: Γιατί απέχει από τις Χρυσές Σφαίρες;

Netflix & Amazon καθώς και άλλοι Σταρ του Χόλυγουντ είναι δίπλα στο πλευρό της Σκάρλετ Γιόχανσον που θέλει να απέχει από τις Χρυσές Σφαίρες. Ο λόγος

Η σταρ δήλωσε στο BBC πως δε θα ήθελε να έχει καμία σχέση με την Ένωση Ξένων Ανταποκριτών, καθώς υποστήριξε επίσης πως θα μποϊκοτάρει με κάθε τρόπο τα βραβεία.

Ο λόγος για το ξέσπασμα της δεν είναι άλλος από την ανάρμοστη συμπεριφορά των μελών της Ένωσης, τήν οποία έχουν αναφέρει πολλάκις και άλλοι συνάδελφοι της,  όπως Μαρκ Ράφαλο.

Ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος, που είχε πάρει θέση για το εν λόγω ζήτημα, αναφέροντας: «Ήρθε η εποχή να κάνουμε κάτι για να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος»

Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου ανά καιρούς έχει κατηγορηθεί από πολλούς celebrities για ρατσιστικές και σεξιστικές συμπεριφορές. Συγκεκριμένα, η Σκάρλετ Γιόχανσον ισχυρίστηκε πως τα σεξιστικά σχόλια, που δέχθηκε από μέλη της, αγγίζουν τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης.

 

Σε πρόσφατη δήλωση της στο BBC υποστήριξε πως αν αυτή η κατάσταση δεν αλλάξει σύντομα, τότε δεν πρόκειται να δεχθεί ξανά να συμμετάσχει στην τελετή βράβευσης.
Την απόφαση της στήριξαν και οι διαδικτυακές πλατφόρμες Netflix και Amazon, οι οποίες δήλωσαν ότι θα σταματήσουν να συνεργάζονται με την Ένωση εωσότου να αλλάξουν τα μέλη της.

Πηγή: protothema.gr

Νεότερα Άρθρα

Τιτανικός: Πωλήθηκε «χρυσάφι» η μοιραία πόρτα που στηρίχθηκε η Κέιτ Γούινσλετ

HerNews ka

Τζάστιν Μπίμπερ: Παρέλυσε το πρόσωπο του – Tι είναι το σύνδρομο Ramsay Hunt

Her News

Αποκαλύφθηκε η πιο σέξι γλώσσα του κόσμου και είσαι τυχερός άμα την γνωρίζεις

HerNews ka