HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Girls night: Οι πιο”girly” ταινίες για sleepover με τις φίλες

Το σωστό “girls night” απαιτεί ένα σπίτι, ένα μπουκάλι κρασί, πολλά snacks, τις φίλες σου και μερικές ταινίες για να διαλέξετε παρέα την καλύτερη! Εμείς προτιμήσαμε να συλλέξουμε τις 7 πιο κοριτσίστικες ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει και θα μας χαρίσουν γέλιο (οι περισσότερες δηλαδή).  

Μερικές από τις παρακάτω ταινίες μπορείτε να τις παρακολουθήσετε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Netflix αλλά και αν δεν έχετε λογαριασμό εκεί, θα τις είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο καθώς είναι all time classic. Μια ταινία που είναι ευχάριστη και αφορά τα κορίτσια αξίζει ακόμα πιο πολύ, όταν η κοριτσοπαρέα συσπειρώνεται για να απολαύσει.  

Mean Girls

Η Cady Heron είναι ένα 15χρονο κορίτσι που μεγάλωσε στην Αφρική με τους γονείς της. Όταν μετακομίζει σε ένα αμερικανικο προάστιο, θα φοιτήσει για πρώτη φορά σε δημόσιο σχολείο, όπου θα αντιμετωπίσει τους άγραφους νόμους που επικρατούν σε ένα σχολείο.

Clueless

Δεν είναι εύκολος ρόλος να είσαι η πιο διάσημη και η πιο λαμπερή μαθήτρια στο Γυμνάσιο του Μπέβερλι Χιλς. Πόσο μάλλον όταν είσαι στο στόχαστρο της ζήλιας των Μπέτις (τα όμορφα κορίτσια), των επίμονων Μπάρνεις (όμορφα αγόρια) και των καθηγητών που φρικάρουν! 

Breakfast at Tiffany’s

Η ρομαντική κωμωδία του 1961 διαθέτει απαράμιλλο στυλ όπως ακριβώς η αφελής, αλλά αξιαγάπητη ηρωίδα της, η Holly Golightly, ένα κορίτσι που έχει μεγάλα όνειρα για τη ζωή και τολμά να φορέσει το μικρό, μαύρο φόρεμα και να το αναδείξει ως απαραίτητο κομμάτι κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας.

The Devil Wears Prada

Η Miranda Priestly είναι μια δυναμική γυναίκα, διευθύντρια ενός μεγάλου περιοδικού μόδας. Η Andy είναι μια αγαθή, νεαρή κοπέλα που μόλις έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο δημοσιογραφίας. Οι δύο γυναίκες θα γνωριστούν όταν η Andy θα ξεκινήσει να εργάζεται στα γραφεία του περιοδικού ως βοηθός της Miranda

Burlesque

Μια νεαρή κοπέλα γίνεται από σερβιτόρα χορεύτρια και μετά τραγουδίστρια στο κλαμπ «Burlesque», το οποίο όμως αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Mamma Mia!

Διαβάζοντας το ημερολόγιο της μητέρας της, η Σόφι ανακαλύπτει ότι έχει τρεις… πιθανούς μπαμπάδες. Με αφορμή τον επικείμενο γάμο της, αποφασίζει να τους καλέσει κρυφά από τη μαμά της. Κι εκείνοι, είκοσι χρόνια μετά, καταφθάνουν στο ηλιόλουστο ελληνικό νησί όπου θα τελεστεί το μυστήριο.

The notebook

Είναι η ιστορία της Allie, κόρη αριστοκρατικής οικογένειας που γνωρίζεται κι ερωτεύεται με τον Noah που είναι εργάτης στα ορυχεία. Οι γονείς της αντιτίθενται σ’ αυτή τη σχέση κι έπειτα από τη σχετική του πίεση φεύγουν για τη Νέα Υόρκη. Η Allie κι ο Noah, έχοντας πάρει πλέον ξεχωριστούς δρόμους, πρέπει να πάρουν αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον τους.

Νεότερα Άρθρα

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αδιαφορεί για το ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Her News

Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας: Tο Πρόγραμμα για Οκτώβριο, Νοέμβριο & Δεκέμβριο

Her News

And Just like that: Έτσι θα δικαιολογηθεί η απουσία της Σαμάνθα από τη σειρά

Her News