HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Αλέξης Παππάς: Άκρως αποκαλυπτικός στον Νίκο Μουτσινά!

Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε σήμερα στον Νίκο Μουτσινά και στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι“. Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε, μετά την αποχώρηση του από το Survivor, και όπως πάντα έκανε, τα είπε έξω από τα δόντια! 

Στην αρχή, ο Αλέξης Παππάς εξήγησε τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά που έδειξε μέσα στο παιχνίδι: “Αυτό που βλέπεις εσύ δεν έχει σχέση με τις υπόλοιπες ώρες που έκοβαν τα παιδιά στο μοντάζ για να βγάλουν ένα αξιόλογο πρόγραμμα. Δεν ξέχασα ποτέ ότι οι κάμερες ήταν δίπλα μου. Αν ήμουν χειριστικός, γιατί δεν απέτρεψε την τελευταία φορά που ψηφίστηκα, ώστε να μην ψηφιστώ. Όταν ζήτησα το 10% των προμηθειών υπήρχε λίγο το “πείραγμα”. Εμείς ήμασταν και οι παίκτες και τα πιόνια.

Μήπως τελικά δεν είχα τόσο άδικο, γιατί αυτά που έλεγα ήταν αλήθεια. Βγήκαν όλα τα παιδιά και λένε ότι ο Άλεξ ήταν αληθινός. Δεν είχα ποτέ άγχος, στόχος μου ήταν να βιώσω τη στιγμή. Έλεγα ότι μπορεί να φύγω και τον πρώτο μήνα, μέχρι τότε έπρεπε να ζήσω το παιχνίδι και να κάνω ό,τι θέλω. Εγώ ήθελα να είμαι αυτός που είμαι στο μυαλό μου, με την έννοια ότι είχα μια άλλη οπτική. 

Γιατί να φοβάται κάποιος να μιλήσει για στρατηγική; Εμένα ο σκοπός ήταν να αφήσω σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα το ερωτηματικό για το τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα. Οι παίκτες έβλεπαν έναν άνθρωπο που λέει την πικρή αλήθεια, αλλά τουλάχιστον είναι η αλήθεια”. 

Αργότερα, ο Αλέξης Παππάς ανέλυσε το ποσοστό των θετικών και των αρνητικών σχολίων: “Από τα 100 μηνύματα που δέχτηκα τα 95 ήταν καλά. Είχα αρνητικά μηνύματα και έμπαινα στα προφίλ τους και έβλεπα ότι ήταν ψεύτικα. Δεν είναι καλό να λέμε ότι ήμουν χειριστικός”. 

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Chris Σταμούλη, με τον οποίο είχε έρθει κοντά και μαζί είχαν κατηγορηθεί για ανήθικη συμπεριφορά, όταν έφυγαν από την παραλία: “Με τον Chris τα βρίσκαμε γιατί είναι βιβλιοφάγος και έχει πάρα πολλές γνώσεις. Περνάγαμε πολύ καλά. Τότε που ο Chris ψηφίστηκε από τη Μαριπόζα είχε γίνει ένα σκηνικό. Εκείνος δεν περίμενε να ψηφιστεί από την Μαριπόζα και εγώ εκείνη την ημέρα είχα τσακωθεί με τον Νίκο. Είχαμε έναν έντονο καυγά, ξενέρωσα και λέω στον Chris ότι έχω ξενερώσει με τα παιδιά και αποστασιοποιούμαι. Και ξύπνησα το πρωί και πήγα στο δάσος να βρω τροφή”.

Ακόμα, ο Αλέξης Παππάς υποστήριξε την στάση του μέσα στο παιχνίδι: “Είμαι απρόβλεπτος. Σε ένα παιχνίδι που οι κανόνες ήταν αυτοί, έβαζα και μια πινελιά για να δημιουργηθεί μια σκέψη. Σαν άνθρωπος έχω την ικανότητα να έχω καλή αίσθηση του χώρου, ξέρω που βρίσκομαι”. 

Όσον αφορά την σχέση του με την Alessia, ο ηθοποιός είπε: “Δεν παντρεύτηκα. Είχαμε πει ότι θα βρεθούμε την τάδε ημερομηνία. Τώρα που έφυγε η ημερομηνία, ήρθε ο Αλέξης. Είναι ψυχούλα η Alessia”. 

Τέλος, ο Αλέξης Παππάς έκανε τρεις προβλέψεις για τα φαβορί του Survivor και τα πρόσωπα που φαντάζεται στον τελικό είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. 

Νεότερα Άρθρα

Σελίν Ντιόν: Θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου

HerNews ka

Ο Κώστας Μακεδόνας στο #22 Art Podcast

Her News

Γιατί δεν πρέπει να κοιμόμαστε με φως

Her News b