HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αλέξης Παππάς: Η στρατηγική του, ο James & το ενδεχόμενο ενός γάμου

Χείμαρρος ο Αλέξης Παππάς στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Καλό Μεσημεράκι” Απάντησε σε όλα!

Αρχικά, ο αμφιλεγόμενος παίκτης του Survivor εξήγησε τη συμπεριφορά και τη στάση που είχε μέσα στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και σε κάποια περιστατικά: «Αυτό που βλέπεις εσύ δεν έχει σχέση με τις υπόλοιπες ώρες που έκοβαν τα παιδιά στο μοντάζ για να βγάλουν ένα αξιόλογο πρόγραμμα. Δεν ξέχασα ποτέ ότι οι κάμερες ήταν δίπλα μου. Αν ήμουν χειριστικός, γιατί δεν απέτρεψε την τελευταία φορά που ψηφίστηκα, ώστε να μην ψηφιστώ. Όταν ζήτησα το 10% των προμηθειών υπήρχε λίγο το “πείραγμα”. Εμείς ήμασταν και οι παίκτες και τα πιόνια.

Μήπως τελικά δεν είχα τόσο άδικο, γιατί αυτά που έλεγα ήταν αλήθεια. Βγήκαν όλα τα παιδιά και λένε ότι ο Άλεξ ήταν αληθινός. Δεν είχα ποτέ άγχος, στόχος μου ήταν να βιώσω τη στιγμή. Έλεγα ότι μπορεί να φύγω και τον πρώτο μήνα, μέχρι τότε έπρεπε να ζήσω το παιχνίδι και να κάνω ό,τι θέλω. Εγώ ήθελα να είμαι αυτός που είμαι στο μυαλό μου, με την έννοια ότι είχα μια άλλη οπτική. 

Γιατί να φοβάται κάποιος να μιλήσει για στρατηγική; Εμένα ο σκοπός ήταν να αφήσω σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα το ερωτηματικό για το τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα. Οι παίκτες έβλεπαν έναν άνθρωπο που λέει την πικρή αλήθεια, αλλά τουλάχιστον είναι η αλήθεια».

Ο Αλέξης Παππάς ανέφερε στη συνέχεια για τον Τζέιμς Καφετζή: «Ο Τζέιμς έλεγε ότι είμαι ανήθικος, με την πρώτη ευκαιρία πέταγε και τη δικιά του ατάκα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ο Τζέιμς είναι πανέξυπνος και ήταν ένα καλό κίνητρο για μένα να έχω έναν παίκτη με τον οποίο έρχομαι και σε μια ρήξη, σεβασμός. Είναι αξιόλογο το παιδί. Έφτασα κι εγώ στο σημείο να πω ότι φτάνει, μέχρι εδώ, δεν αντέχω άλλο σε αυτή τη φάση. Για το “καρκίνωμα” που είχα πει για τον Τζέιμς δεν ήθελα να περάσω κανένα μήνυμα στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται με αυτή την ασθένεια, τον είχα στο μυαλό μου σαν ένα ξεχωριστό σώμα

Έπειτα, αναφέρθηκε στα θετικά σχόλια που έλαβε από τηλεθεατές του Survivor, με τον Νίκο Μουτσινά να μην τον πιστεύει και τον Αλέξη Παππά να του απαντά χιουμοριστικά: «Έχεις βγει εκτός ορίων».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Από τα 100 μηνύματα που δέχτηκα τα 95 ήταν καλά. Είχα αρνητικά μηνύματα και έμπαινα στα προφίλ τους και έβλεπα ότι ήταν ψεύτικα. Δεν είναι καλό να λέμε ότι ήμουν χειριστικός». 

Δείτε περισσότερα και βίντεο ΕΔΩ

Πηγή.: parapolitika.gr

Νεότερα Άρθρα

Σόφη Ζαννίνου: «Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι…έχω περιέργεια να δω τι θα γίνει εκεί πάνω»

Her News

Ελεονώρα Μελέτη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Απαράδεκτο να σχολιάζουν μία μάνα για τον τρόπο που ζει”

Her News

«ΕΛΕΟΣ!»: Ο Νίνο και ο Χρήστος Δάντης καλεσμένοι στο MEGA

Her News