HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μητέρα Μαριαλένας: “Ο Κατσούλης…μετά το παιχνίδι θα την πετάξει”

Πολλές είναι οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για την σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Γιώργο Λιβάνη. Δεν θα μπορούσε, ωστόσο, να μην γίνει θέμα ο Σάκης Κατσούλης. 

Η μητέρα της, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, μίλησε για πρώτη φορά στο περιοδικό ΟΚ! και στην Φανή Πλατσατούρα που βγαίνει σε κυκλοφορία αύριο. Ένα απόσπασμα της συνέντευξης, που δεν θα μπορούσε να λείπει ο Σάκης Κατσούλης, έδωσε στην δημοσιότητα η εκπομπή Ευτυχείτε, λίγη ώρα πριν. 

 «Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα. Και να τη θέλει, μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του, άλλωστε γι’ αυτό μπήκε, γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά, έξι μήνες που ήταν χωριστά, θα την είχε διεκδικήσει. Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αλλά αυτή είναι η στρατηγική του, τον ξέρω πολύ καλά.

Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης Κατσούλης στο παιχνίδι, έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα “Μια φορά την κατέστρεψε και πάει και για δεύτερη;”. Δεν μου απάντησε ποτέ».

Η κόρη σας γιατί τον αφήνει να την προσεγγίζει;

«Το μυαλό της Μαριαλένας είναι αλλού, ξέρετε όλοι που είναι»

Αναφέρεστε στον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη;

«Τον Γιώργο τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι δεν θα έχω καμία αντίρρηση. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί, τον έχω δει τέσσερις φορές. Τον αγκάλιασα και μπήκε απευθείας στην καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί για τον Γιώργο και αυτά που άκουσα από τον κόσμο, παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση».

Ακόμα, η κυρία Γεωργία Χαραλαμποπούλου έκανε προσπάθειες να επικοινωνήσει με την παραγωγή για να επισημάνει ότι θεωρεί πως τα πλάνα που έβλεπε ήταν θέμα μοντάζ. Δηλαδή, δεν πιστεύει ότι ο Σάκης Κατσούλης έχει έρθει τόσο κοντά με την κόρη της, όπως βλέπουμε! 

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσατε να επικοινωνήσετε με την παραγωγή;

«Στην αρχή τους έπαιρνα πολλές φορές τηλέφωνο και τους έλεγα “σταματήστε να κάνετε μοντάζ. Ο πατέρας της είναι άρρωστος”».

Νεότερα Άρθρα

Μανούσος Μανουσάκης: «Ιδανικά θα ήθελα να επέλθει το μοιραίο την ώρα του γυρίσματος»

HerNews ka

Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Αν υπήρχε θανατική ποινή στη χώρα θα ήταν τιμή μου να μου επιτραπεί να τραβήξω τον μοχλό»

HerNews ka

Ελένη Βιτάλη: «Είναι μπαρούφες και χαϊδέματα όσα λένε κάποιοι καλλιτέχνες περί μοναξιάς»

HerNews ka