HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Τα Φιλαράκια»: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser

«Τα Φιλαράκια» αναμένουμε να επιστρέψουν στις 27 Μαΐου.

Εκτός από τα κλασικά φιλαράκια, θα δούμε και μερικές guest εμφανίσεις από γνωστούς καλλιτέχνες, όπως τον Τζάστιν Μπίμπερ, την Lady Gaga και το συγκρότημα K-Pop BTS. 

Το ένα και μοναδικό σπέσιαλ επεισόδιο, γυρίστηκε στις αρχές του έτους στο ίδιο πλατό στο Λος Άντζελες όπως η αρχική κωμωδία των έξι φίλων που ζουν στη Νέα Υόρκη, τους οποίους ενσάρκωναν οι Τζένιφερ Άνιστον, Λίζα Κούντροου, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ Λε Μπλανκ και Μάθιου Πέρι.

Η επανένωση καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Και τα έξι «Φιλαράκια» ανέβασαν στο Instagram τους το teaser της επιστροφής τους προκαλώντας φρενίτιδα στους φανατικούς θαυμαστές τους.

Τα «Friends», που ολοκληρώθηκαν το 2004, ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς sitcoms των 90s. Η είδηση της ημερομηνίας μετάδοσης του σπέσιαλ επεισοδίου «Friends: The Reunion», έγινε γρήγορα το κορυφαίο trend παγκοσμίως στο Twitter. «Το ένα με μας που επιτέλους ξανασυναντιόμαστε», είναι ο τίτλος του επεισοδίου.

Το HBO Max ανέφερε ότι θα εμφανιστούν περισσότεροι από 15 γνωστοί ηθοποιοί ως γκεστ, όπως ο Τομ Σέλεκ (που υποδύεται τον Ρίτσαρντ) και η Μάγκι Γκουίλερ (που υποδύεται την Τζάνις) αλλά και ο Βρετανός ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο ηθοποιός του Game of Thrones, Κιτ Χάριγκτον και η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης, Μαλάλα Γιουσαφζάι.

Πηγή: Bovary

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη: “Δε μπορούσα να τα ερμηνεύσω. Ζούσα ένα σκηνικό “Μαλέσκου” επί 100”

HerNewskl

Η Καλομοίρα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται: «Αν ήμουν 18 ετών μπορεί να είχα αυτοκτονήσει»

HerNews ka

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day επιστρέφουν σε νέα ώρα

Her News b