HerNews.gr
Beauty

Καλοκαίρι: Πεντικιούρ και ομορφιά

Το καλοκαίρι σήμανε επιτέλους  και ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τα χειμερινά μας υποδήματα και να αναδείξουμε τα καλοκαιρινά μας συνοδεύοντας τα με ένα προσεγμένο και περιποιημένο pedicure! 

Γράφει η beauty artist Μαριάννα Λαδά, 

Για όσες τους αρέσει να τις κακό μαθαίνουν μπορούν να επισκεφτούν ενα nail bar για την απόλυτη ευχαρίστηση και περιποίηση των άκρων τους αλλιώς μπορούν να ακολουθήσουν κάποια απλα βήματα που θα σας παραθέσω παρακάτω και να περιποιηθούν μόνες τους τον εαυτό τους και τα νύχια τους! 

  Βήματα :
1. Γεμίζουμε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και ρίχνουμε μεσα αρωματικά άλατα και κανουμε λουτρό για 10´ περίπου .


2. Χρησιμοποιούμε ενα πουσερ η ενα ξυλάκι απο μπαμπού για να σπρώξουμε τα επωνύχια και να ανοίξουμε την επιφάνεια των νυχιων και οτι πετάει το κόβουμε με ενα πενσακι για επωνύχια .

3. Κόβουμε με ενα νυχοκόπτη τα νύχια και δίνουμε σχήμα με μια λιμα και με το μπαφερ μας τρίβουμε την επιφάνεια για να λειανθεί και να φύγουν οποιαδήποτε υπολείμματα .


4. Παίρνουμε μια ράσπα η ελαφρόπετρα και τρίβουμε τις πτέρνες μες προς μια κατεύθυνση για να μην αγριέψουν και ερεθιστούν τώρα που είναι και καλοκαίρι 

5. Προτελευταίο βήμα και πιο απολαυστικό ειναι το μασάζ με πηλινγκ απο τα δάχτυλα μεχρι το γονατο π διώχνει ολα τα νεκρα κύτταρα και αφήνει βελούδινο και ξεκούραστο το πόδι .

6. Τέλος διαλέγουμε μια κρέμα με βάση το βούτυρο για εξτρα ενυδάτωση και απλώνουμε σε όλο το πόδι κάνοντας παλι μασάζ .

Αφού ολοκληρώσαμε τα στάδια περιποίησης ηρθε η ωρα να διαλέξουμε χρωματακι να βάψουμε τα νυχάκια μας ! Μπορούμε να κανουμε απλο Βερνίκι , Βερνίκι 10 ημερών η ημίμονιμο Βερνίκι  που κρατάει ενα μήνα !

 Τα  χρώματα που ειναι τάση για φέτος το καλοκαίρι σας τα δείχνω αναλυτικά παρακάτω με φωτό .

Μαριάννα Λαδά

Contact me @:

Instagram: https://instagram.com/marianna_l.a.d.a.beautyartist?igshid=vxgr8nxdcdqu

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009074449686

 

Νεότερα Άρθρα

“Polly Pocket” Nails: Το νέο trend που μας κάνει να νοσταλγούμε τα παιδικά μας χρόνια & είναι πιο fun από ποτε!

HerNews ka

Δέρμα: Συμβουλές για προστασία από τον ήλιο

Her News

Πώς θα εξομαλύνεις τις ρυτίδες από το κάπνισμα;

HerNewskl