HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 16/5 έως 22/5

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρ-20 Απρ)
Μια βδομάδα αρκετά ευχάριστη με αρκετές μετακινήσεις μηνύματα και επαφές, με άτομα που σας φλερτάρουν σας δείχνουν το ενδιαφέρον τους και προσπαθούν να σας προσεγγίσουν με πολλούς τρόπους.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φτιάχνει η διαθεσή σας και να αρχίζετε να βγαίνετε έξω γεμάτοι αυτοπεποίθηση και να σκορπάτε  φως στους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί)
Μια βδομάδα που τονίζονται θέματα που έχουν να κάνουν με τις ασφάλειες σας οικονομικές ή συναισθηματικές.Πολύ πιθανόν να πρέπει να ενισχύσετε οικονομικά άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον αλλά και το αντίθετο.Υπάρχει μια εύνοια ιδιαίτερα του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ σε θέματα που έχουν να κάνουν με φιλίες ομάδες αλλά και η αγάπη που εισπράτετε από τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί-21 Ιούν)
Αυτή τη βδομάδα θα τονιστούν θέματα που έχουν να κάνουν με το γάμο σας τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας,το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο λοιπόν σε πολλές μετακινήσεις όπως  πληροφορίες και μηνύματα που έχουν να κάνουμε με τις διαπροσωπικές σχέσεις σας.Ο Δίας από τους ΙΧΘΥΕΣ θα ευνοήσει τους γεννημένους του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ σε θέματα εργασίας και καριέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιούν -22 Ιουλ)
Εσείς οι καρκίνοι κάτι κάνετε που δεν θέλετε να μαθευτεί, πολύ πιθανόν μια σχέση από το παρελθόν να έχει κάνει την εμφανισή της και δεν το λέτε σε κανέναν γιατί θέλετε να το σκεφτείτε. και θα  μετακινείστε αρκετά συχνά και θα επικοινωνείτε  για συμφωνίες που θέλετε να κλείσετε πάλι μυστικά χωρίς να θέλετε να μαθευτεί.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-23 Αυγ)
Αρκετές συμφωνίες επικοινωνίες και μετακινήσεις θα γίνουν αυτή τη βδομάδα για θέματα που έχουν να κάνουν με κάτι που σχετίζεται με συλλόγους και ομαδικότητα.Εκεί κάπου πολύ πιθανόν να υπάρχουν φίλοι που σας στηρίζουν και αυτό σας δίνει το κουράγιο να προχωρήσετε στα μεγαλεπήβολα σχέδια σας.Ο ουρανός επηρεάζει το 2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ και σας αναγκάζει να κάνετε κάποιες αλλαγές στη καριέρα και την εικόνα που έχετε προς τα έξω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24 Αυγ-22 Σεπ)
Εσείς του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ δέχεστε την εύνοια του Δίας από τους ΙΧΘΥΕΣ σε ότι έχει να κάνει με το γάμο τη σχέση ακόμα και τις συνεργασίες σας, εστιάστε στις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες καθώς τα επαγγελματικά σας έχουν αρχίσει να  φωτίζονται και   να  εισπράτετε  αρκετά  χρήματα και έτσι παίρνετε ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-22 Οκτ)
Αυτή τη βδομάδα για αρκετούς από εσάς αρχίζει να κινητοποιείτε η εργασία σας που πολύ πιθανόν να έχει να κάνει με το εξωτερικό ή με ένα μεταπτυχιακό που θα θα βοηθήσει στην εξέλιξη σας, και δεν το θεωρώ απίθανο να χρειαστεί να κάνετε και κάποιο ταξίδι.
Του 2ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ σίγουρα έχετε κάποια νεύρα παραπάνω γιατί δεν σας φτάνει ο χρόνος της μέρας για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(23 Οκτ-22Νοε)
Του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ είστε εσείς που θα δεχθείτε την εύνοια του δία από τους ΙΧΘΥΕΣ σε ότι έχει να κάνει με τα ερωτικά σας τα παιδιά σας και τα δημιουργικά σας σχέδια.
Ο ουρανός αρκετούς από εσάς σας αναγκάζει να αλλάξετε ρότα σε ότι έχει να κάνει με συνεργασίες αλλά και διαπροσωπικές σας σχέσεις, και ο κρόνος σας επιβαρύνει με περισσότερες οικογενειακές υποχρεώσεις.     

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21Δεκ)
Του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ θα δεχθείτε την Εύνοια του δία μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά    και στον  επαγγελματικό σας χώρο που θα σας πριμοδοτεί και αυτό θα σας γεμίσει ικανοποίηση.Και συγχρόνως θα υπάρχει αρκετή βοήθεια για αρκετούς σε ότι έχει να κάνει με το γάμο τη σχέση και τις συνεργασίες σας.Πολύ πιθανόν να σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι.

ΑΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκ-20 Ίαν )
Του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ θα  κλείσετε συμφωνίες θα έχετε περισσότερες μετακινήσεις και αρκετές επικοινωνίες που θα σας ευνοήσουν αρκετά.Κάποιοι από εσάς πιέζεστε με τα οικονομικά σας και θα προσπαθήσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που θα προκύψουν.Αλλά σε γενικές γραμμές θα εστιάσετε στα εργασιακά και σε θέματα καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(21 Ίαν-19 Φεβ)
Του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ δέχεστε την εύνοια του δια στο τομέα των οικονομικών σας και αυτό τονώνει την αυτοπεποιηθησή σας και σας γεμίζει αισιοδοξία, και δεν είστε λίγοι εσείς που θα έχετε πολλές ερωτικές προτάσεις και κόσμο να σας φλερτάρει.Είναι μια καλή ευκαιρία να πάρετε ανάσες μετά από τους περιορισμούς και τις ξαφνικές ανατροπές που έχετε βιώσει.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)
Πολύ ευνοημένοι είστε του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ καθώς ο Δίας σας βοηθάει σε επαγγελματικούς στόχους , σε συνεργασίες σχέσεις και άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον σας στηρίζουν.Και επιπλέον αρκετοί από εσάς έχετε αρκετή εύνοια  σε θέματα καρδιάς παιδιών αλλά και στα δημιουργικά σας σχέδι

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Ποιους επηρεάζει η σημερινή όψη

Her News

Eυνοϊκές όψεις για όλα τα ζώδια τον Απρίλιο

Her News b

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 30/5 έως 5/6

Her News b