HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τζέιμς Καφετζής: “Στράφηκαν εναντίον μου χωρίς καμία αφορμή”

Σήμερα προβλήθηκε στο Love it το δεύτερο κομμάτι της συνέντευξης του Τζέιμς Καφετζή μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τις επιθέσεις που δέχτηκε και για τον τρόπο με τον οποίο προτίμησε να τις αντιμετωπίζει. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις μπιφτέκες που γύρισαν όταν οι υπόλοιποι κατάλαβαν πως ο κόσμος τους στηρίζει. 

Ο Τζέιμς, αρχικά ανέλυσε την τακτική που ακολούθησε μέσα στο παιχνίδι. 

“Η τακτική που ακολουθούσα ήταν να μπαίνει από το ένα αυτί και να βγαίνει από το άλλο. Δεν έδινα ιδιαίτερα σημασία σε όσα λεγόντουσαν. Η λογική θεωρούσα ότι είχε παραπάνω δύναμη και τους άφηνα να εκτεθούν. Πάθανε το μεγαλύτερο σοκ όταν έφυγε ο Παύλος και κατάλαβαν ότι μάλλον ο κόσμος μας στηρίζει. Εκεί άρχισαν σιγά σιγά να γυρίζουν τη μπιφτέκα, άρχισε ο Σάκης με τη Μαριαλένα να μας λένε “καλημέρα” και εγώ με τον Νίκο γελάγαμε.

Το ότι ήμουν καλός παίκτης ήταν ένα κίνητρο και έπαιξε ρόλο το ότι είχα κάνει μια καλή αρχή… Συνήθως αυτός που θες να βγάλεις από τη μέση είναι αυτός που πιστεύεις ότι έχει πιθανότητες να πάει πιο μακριά… Έτσι άρχισαν να καταλαβαίνω ότι μάλλον είμαι δημοφιλής έξω. Στραφήκανε εναντίον μου χωρίς καμία αφορμή” είπε ο Τζέιμς και αργότερα ανέλυσε τη γνωριμία του με την Έλενα Κρεμλίδου. 

Σε ότι έχει να κάνει με την απόφαση του να πάρει τον Αλέξη Παππά στην ομάδα των μπλε, είπε: “Όταν έφτιαξα τη νέα ομάδα είπα στον Νίκο ότι θα τον πάρουμε αυτόν αλλά πρέπει να τον έχουμε από κοντά γιατί αν τσακωθούμε μαζί του θα έχουμε θέμα… Πριν πάμε στην παραλία ο Αλέξης ξεκίνησε μια τεράστια ένταση με τον Νίκο, τον προκαλούσε συνέχεια, επειδή δεν υπήρχαν κάμερες και ο Νίκος του είπε να πάνε να τα κάνει αυτά μπροστά στις κάμερες. Εκεί άλλαξε η συμπεριφορά του Αλέξη”.

Και τέλος, ο Τζέιμς ξεκαθάρισε την σχέση της Άννας Μαρίας και του Νίκου Μπάρτζη, λέγοντας πως είναι μόνο φίλοι και οι τρείς τους είναι μια αντροπαρέα. 

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Σκουλός: «Καλή τύχη σε ό,τι και να κάνει η Βίκυ Καγιά, δεν θέλω το κακό κανενός»

Her News b

Έφη Σαρρή: «Δεν έχω συγχωρήσει τον Λάκη Λαζόπουλο»

Her News b

Survivor: Έντονες φωνές εναντίον του Τριαντάφυλλου

Her News b