HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

‘’Είμαι διάσημος…Βγάλτε με από εδώ’’ έρχεται στον ΑΝΤ1…

Σε μια πιο ελεύθερη μετάφραση θα λέγαμε του ‘’I’m a celebrity get me out of here’’ ο τιτλος μας που σίγουρα μας οδηγεί σε μοναδικές εικόνες!

Ο ΑΝΤ1 φαίνεται να επενδύει στα realities την νέα σεζόν παίρνοντας το κορυφαίο reality ’I’m a celebrity get me out of here’’ για να δώσει μια γερή μάχη με τον ανταγωνισμό.

Το κανάλι του Αμαρουσίου θα παρουσιάσει το πολυβραβευμένο reality “I’m a Celebrity… Get Me Out of Here – The castle edition” το οποίο έκανε τεράστια επιτυχία στην Αγγλία!

Τι είναι όμως το “I’m a Celebrity… Get Me Out of Here – The castle edition”; Μια ομάδα Ελλήνων διασήμων θα ζήσουν την περιπέτεια σε ένα μεσαιωνικό σχεδόν κατεστραμμένο κάστρο που βρίσκεται στην Πολωνία. Οι διάσημοι θα δοκιμαστούν σε δύσκολες προκλήσεις και θα έρθουν αντιμέτωποι με τους φόβους τους με σκοπό να μπορέσουν να επιβιώσουν στο κάστρο.

To 2020 ήταν το μεγαλύτερο πρόγραμμα στην Αγγλία σημειώνοντας τεράστια νούμερα τηλεθέασης από τα πρώτα κι όλας λεπτά προβολής του.

Να πούμε εδώ ότι στην Ανατολική Ευρώπη είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεται αυτό το format και η εταιρία παραγωγής πιστεύει πως θα έχει παρόμοια στοιχεία επιτυχίας με αυτά της Αγγλίας!

H Γενική Διευθύντρια του σταθμού Κα Στέλλα Λίτου, ανέφερε ότι: “Ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι των μεγαλύτερων ψυχαγωγικών format και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το “I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!”. Η εξαιρετική μας ομάδα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ανυπομονεί να συστήσει την πρώτη σεζόν του που θα θέσει νέα όρια στην prime time ψυχαγωγία για όλη την αγορά, με στόχο να κάνουμε το “I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!” το δημοφιλέστερο τηλεοπτικό brand για τα επόμενα χρόνια στη χώρα μας”.

Το ερώτημα εδώ είναι όμως…ποιοι είναι αυτοί οι διάσημοι Έλληνες που θα προκαλέσουν τον εαυτό τους και θα μπούν σε αυτό το reality; Ποιος ή ποια θα βγεί ο νικητής; 

Και φυσικά ποιος θα είναι ο παρουσιαστής; Mήπως θα είναι κάποιος ο οποίος πρόσφατα μπήκε στον ΑΝΤ1;

 

 

Υπογράφει ο Βασίλης Γκουτμάχερ

Chief Communications Officer

 

Νεότερα Άρθρα

Εύη Βατίδου: «Είναι προφανές ότι το όνομά μου βοηθάει στην καριέρα του Αλέξη Κούγια»

Her News

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Επικεφαλής κλείδωσε δύο φορές την πόρτα του γραφείου για να βάλει το χέρι του μέσα στη μπλούζα μου»

HerNews ka

Λάκης Γαβαλάς για “My Style Rocks” – «Δεν θα σου πω άλλα στοιχεία, δεν μπορώ και δεν επιτρέπεται»»

Her News b