HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Μπεκατώρου: Ποιο είναι το τηλεοπτικό της μέλλον;

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Μαρία Μπεκατώρου,  που γνωρίσαμε μέσω της συχνότητας του ΤΗΛΕΑΣΤΥ, μας έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα με το τηλεοπτικό της μέλλον στο σταθμό του Αμαρουσίου, στον οποίον βρίσκεται από το 2013.

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε υπογράψει το 2019 την ανανέωση του συμβολαίου της με 2+1 χρόνια όπως είχε ανακοινωθεί από τον ΑΝΤ1, άρα το καλοκαίρι ενεργοποιείται το +1.

Το Still Standing οπου παρουσιάζει ρίχνει αυλαία αυτή τη σεζόν και το Your Face Sounds Familiar δεν έχει πάρει μέχρι ώρας την πράσινη κάρτα για την επόμενη σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου ωστόσο πιστεύει πολύ στο πρόσωπο της χαρισματικής παρουσιάστριας και της πρότεινε αρχικά μια θέση στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που λέγεται ότι θα  παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Μαρία Μπεκατώρου φαίνεται όπως ήταν αρνητική σε αυτή τη πρώτη πρόταση του καναλιού και έτσι λίγες μέρες μετά ο ΑΝΤ1 ήρθε με μία νέα πρόταση.

Η νέα πρόταση του καναλιού ήταν η παρουσίαση του νέου reality μαγειρικής ‘’Games of Chefs’’, στο οποίο μεταξύ άλλων, στηρίζεται ο σταθμός.

Μέχρι στιγμής η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν έχει δώσει την τελική απάντησή της στην πρόταση αυτή, η οποία έχει δεχθεί προσεγγίσεις και από άλλους 2 σταθμούς.

Λογικά πάντως μέχρι τέλος του μήνα, η Μαρία Μπεκατώρου θα δώσει την απάντησή της στον ΑΝΤ1 που δεν αποκλείεται να είναι και αρνητική – τουλάχιστον για αυτό το project που της προτάθηκε.

Να τονίσουμε εδώ πως ο σταθμός του Αμαρουσίου έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην νέα υβριδική πλατφόρμα που ετοιμάζει με τον Κο Λοίζο Ξενόπουλο, ένα όνομα με μεγάλη ιστορία στην Ελληνική τηλεόραση, ο οποίος μετα την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΙ, έχει αναλάβει τη Διεύθυνση της πλατφόρμας και σίγουρα θα είναι με μεγάλη επιτυχία.

 

Υπογράφει ο Βασίλης Γκουτμάχερ

Chief Communications Officer

Νεότερα Άρθρα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Όλα όσα είπε για τον χωρισμό & την νέα της σχέση

Her News b

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Απαντά στο ξέσπασμα της πρώην συζύγου του- «Κοιμόμασταν όντως χωριστά και ευθύνομαι εγώ»

HerNews ka

Κορίνα Τσοπέη: «Ευτυχώς που με άφησε ο πρώτος μου άντρας γιατί γνώρισα μετά τον έρωτα της ζωής μου»

HerNews ka