HerNews.gr
Μόδα

MAX&Co: Η συλλογή που γιορτάζει την urban θηλυκότητα

Η νέα συλλογή της MAX&Co αναμειγνύει στοιχεία του αβίαστα κομψού και cool παριζιάνικου στυλ με φλοράλ αλλά και πιο εξωτικά μοτίβα.

Η S/S 2021 συλλογή της MAX&Co, μας κάνει να ονειρευόμαστε αποδράσεις εκτός πόλης.

Σαν ένα κολάζ από φίνα υφάσματα και φωτεινά χρώματα, οι ντελικάτες μπροντερί ανγκλέζ συναντούν πολυμορφικές καμπαρντίνες, ντένιμ patchwork, κλασικές ρίγες breton και άνετα κοστούμια και μαζί πρωταγωνιστούν σε μια συλλογή που δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει ξανά τη χαρά στο καθημερινό στυλ.

Το project:

Ένα πρωτοποριακό project μπροστά από την εποχή του και ένα brand που για πρώτη φορά στην ιστορία δημιούργησε μια σειρά από ρούχα σχεδιασμένα για ένα ευρύ φάσμα μεγεθών, με ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις σιλουέτες.

Σε αυτό το νέο ενδυματολογικό κεφάλαιο της εταιρείας οι κανόνες του «έξυπνου» dresscode ακροβατούν μεταξύ δυναμικής θηλυκότητας και ανδρόγυνου στυλ χαρίζοντας την ευελιξία που απαιτεί το μοντέρνο lifestyle, ενώ η χρωματική παλέτα σε γήινες αποχρώσεις, δροσερά παστέλ και έντονα χρώματα είναι εξίσου ισορροπημένη με τα κομμάτια της συλλογής.


Η συλλογή Max&Co

Το κορυφαίο brand στο plus size fashion και μέλος του Max Mara Fashion Group λανσάρει την άνεση και τα αισιόδοξα μοτίβα.

Η σειρά αγκαλιάζει αρμονικά τρισδιάστατες υφές, όπως φλοράλ ζακάρ και ιδιαίτερα κεντήματα. Αέρινα φορέματα, κολακευτικά shirt dresses και wide-leg τζιν παντελόνια με έμπνευση από τα 70s ετοιμάζονται να κατακτήσουν το ανανεωμένο στυλ της σεζόν.

Το highlight της συλλογής είναι τα loose κοστούμια σε εντυπωσιακά χρώματα και καλοκαιρινά καρό μοτίβα που αναζωογονούν το office look.

Αυτά τα comfort κομμάτια θεωρούνται και επίσημα οι πιο safeπροσθήκες στην γκαρνταρόμπα ακόμα και για τις σεζόν που θα ακολουθήσουν.

Η συλλογή MAX&Co διατίθεται από τον όμιλο DiL Fashion Group στην ομώνυμη boutique στη Θεσσαλονίκη και στα πολυκαταστήματα attica City Link σε Σύνταγμα, στην Καρδιά της Τσιμισκή και Cosmos στη  Θεσσαλονίκη.

 

Μαρία Γατζούδη

Fashion editor- Ενδυματολόγος-Σεναριογράφος

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Καφτάνια: Οι πιο in επιλογές του καλοκαιριού

Her News

Μόδα: Τι να φορέσω το βράδυ της Ανάστασης;

Her News b

Τρόποι για να καθαρίσετε το δερμάτινο μπουφάν σας

HerNews ka