HerNews.gr
NEWS

Μεγάλες αλλαγές σε ΣΚΑΙ & ALPHA

Η Κα Άντζυ Ντρίβα αποχώρησε από τη θέση της Διευθύντριας Προγράμματος του ALPHA και όπως όλα δείχνουν την θέση αυτή είναι πολύ πιθανόν να αναλάβει ο Κος Χρήστος Κόμπος από τον ΣΚΑΙ.

Ο ALPHA είχε ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίαςμε την κα Άντζυ Ντρίβα τον Δεκέμβρη του 2019 στη θέση Chief Content Officer.

Όλα δείχνουν, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται επίσημα, στη θέση της Κας Ντρίβα στον ALPHA έρχεται ο ΚοςΧρήστος Κόμπος ο οποίος πρόσφατα, στις 12 Απριλίου είχε ανακοινωθεί από τον ΣΚΑΙ πως αναβαθμίζεται σε  Head of Content and Program Strategy του καναλιού που τη θέση αυτή είχε μέχρι πρότινος ο Κος Λοίζος Ξενόπουλος ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

ΣΚΑΙ & ALPHA αλλΑζουν το τηλεοπτιΚο τοπΙο

Το δελτίο τύπου ανέφερε συγκεκριμένα τα κάτωθι:

«Ο κ. Χρήστος Κόμπος από τον Ιανουάριο του 2018 κατείχε τη θέση του  Υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού Προγράμματος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.
Ο κ. Κόμπος στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ψυχαγωγικού τομέα του καναλιού αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει Head of Content and Program Strategy του ΣΚΑΪ.
Η Διοίκηση του σταθμού τού εύχεται καλή επιτυχία και στα νέα του καθήκοντα».

Ωστόσο ο Κος Κόμπος προσφάτως έδωσε την παραίτησή του στο κανάλι του Φαλήρου και πιθανότατα την θέση του να αναλάβει Κα Μαραγκουδάκη.

Να αναφέρουμε πως η Κα Αλκηστις Μαραγκουδάκη πρόσφατα αναβαθμίστηκε από Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας σε Chief Content Officer ( μια θέση που είχε ο Κος Κόμπος πριν).

Λέτε να έπαιξε κάποιο ρόλο αυτή η αλλαγή;

ΠολΛες αλλαγΕς λοιπΟΝ βλΕπουμε να συμβαΙνουν σαν ντΟμινο και σΙγουρα θα ακολουθΗσουν και αλλες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κος Χρήστος Κόμπος είναι ένας εξαιρετικά ικανός επαγγελματίας στον χώρο της τηλεόρασης και εάν ισχύει αυτή η ‘’μετακόμιση΄΄στον ALPHA, τότε σίγουρα το κανάλι της Κάντζας θα δει σημαντικές αλλαγές που θα είναι σίγουρα προς όφελός του.

Εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Κο Κόμπο και αναμένουμε να δούμε τις ανακοινώσεις!

Υπογράφει ο Βασίλης Γκουτμάχερ

Chief Communications Officer

Νεότερα Άρθρα

Γεωργία Μπίκα: “Όποια κοπέλα έχει κάποιο αντίστοιχο περιστατικό να βγει να μιλήσει”

HerNewskl

40 βαθμοί πάνω από το κανονικό στους πόλους της γης

Her News

Κορωνοϊός: Αύξηση κρουσμάτων, μείωση εμβολιασμών!

Her News b