HerNews.gr
NEWS

Τηλεοπτικές εξελίξεις στον ΑΝΤ1! – Νέες πληροφορίες

Νέες πληροφορίες για τον ΑΝΤ1! Όπως φαίνεται στο κανάλι του Αμαρουσίου διανύει μια περίοδο με διαρκείς συσκέψεις και οδεύουν για τις τελικές αποφάσεις που θα οδηγήσουν στα νέα projects της επόμενης σεζόν.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με κάτι ζεστό…

Μαρια Μπεκατώρου 

Θυμόσαστε που σας είχαμε πει για την Μαρια Μπεκατώρου και το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»; 

Ε πάμε μάλλον για την μεγάλη ανατροπή – αφού όπως όλα δείχνουν η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι έτοιμη να δεχθεί την νέα πρόταση του ΑΝΤ1 για το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» αλλά όχι στη θέση της κριτή – αλλά στην θέση της παρουσιάστριας!

 Τι γίνεται όμως με τον Γρήγορη Αρναούτογλου και την Ζέτα Μακρυπούλια;

Ο λατρεμένος Γρηγόρης Αρναούτογλου σαφέστατα θα συνεχίσει το πετυχημένο late night show «2night» αλλά δεν θα είναι το μόνο show που θα παρουσιάσει…
Μετά από διαφορετικές προτάσεις που του έγιναν από τον σταθμό του Αμαρουσίου επέλεξε ένα αγαπημένο show. Το θυμόμαστε με μεγάλη επιτυχία από τον Σπύρο Παπαδόπουλο – και δεν είναι άλλο από το « Εκατομμυριούχος».
Μάλιστα λέγεται πως δεν θα είναι καθημερινό.

Από την άλλη, η πολυτάλαντη Ζετα Μακρυπούλια που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 σίγουρα θα συνεχίσει το «Ρουκ Ζουκ». Άλλωστε χτυπάει τα πιο υψηλά νούμερα τηλεθέασης καθημερινά στην ζώνη όπου βρίσκεται. Δεν είναι όμως απίθανο να την δούμε στο τιμόνι την παρουσίασης ενός εβδομαδιαίου show, στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας

Θολό παραμένει το τοπίο για την όμορφη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, μιας και από την πλευρά του καναλιού αλλά και από την πλευρά της παρουσιάστριας, επιθυμούν σαρωτικές αλλαγές στην πρωινή ζώνη αλλά και του πάνελ.

Βέβαιο πάντως είναι ότι η Φαίη δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τον ερχόμενο μήνα θα γίνουν πολλές συναντήσεις – πολλές προτάσεις και δεν είναι απίθανο να δούμε και μεγάλες ανατροπές καθώς και μεταγραφές!

 

Υπογράφει ο Βασίλης Γκουτμάχερ

Chief Communications Officer

 

Νεότερα Άρθρα

Κούγιας και Βλάχος κλήθηκαν για εξηγήσεις στο πειθαρχικό του ΔΣΑ

Her News

Απόστολος Γκλέτσος: Αυτό ζητάει πριν από το σεξ

Her News

Τα ριάλιτι, οι τηλεοπτικές σειρές και οι ανθρώπινες ταυτότητες

Her News