HerNews.gr
NEWS

MΙΝΟΑ Water – To 1o Χάρτινο Νερό στην Ελλάδα!

To νέο MINOA νερό είναι το 1ο νερό στην Ελλάδα με οικολογική συνείδηση, πλούσιο σε μαγνήσιο με ιδανικές αναλογίες μετάλλων, σε νέα 100% ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία, έρχεται να γίνει η ανάσα δροσιάς που χρειάζεσαι.

Με 3 Platinum Διέθνή  Βραβεία το νερό MINOA έχει οικολογική συνείδηση, αφού διατίθεται σε συσκευασία Tetra Prisma® Aseptic, με premium μοντέρνο και δροσερό σχεδιασμό.


Η συσκευασία του MINOA:

Φτιαγμένη από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο -το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Forest Stewardship Council με την ετικέτα FSC ™, εξασφαλίζοντας έτσι ότι προέρχεται από καλά διαχειριζόμενα δάση και άλλες ανανεώσιμες πηγές– η 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία με Plant basedκαπάκι, διατηρεί τη φρεσκάδα και τη γεύση του νερού.

Το νερό είναι πολύτιμο για τον οργανισμό μας, την υγεία και την καθημερινότητα μας. Το ποιοτικό νερό είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε, ώστε να χαρίσουμε ευεξία στην κάθε μας ημέρα!

MINOA WATER

Μετά από κάθε χρήση, το καπάκι κλείνει και πάλι, ώστε την επόμενη φορά που θα θέλεις πιείς, να το κάνεις σαν να ανοίγεις τη συσκευασία για πρώτη φορά.

Παράλληλα, η αυστηρή διαδικασία επιλογής και παραγωγής της συσκευασίας του ,συμβαδίζει με τις σύγχρονες ανάγκες του περιβάλλοντος, αφού μειώνει στο ελάχιστο τον αντίκτυπο του προϊόντος σε αυτό.

Let’s live in a … plastic FREE world!

GO GREEN

Θα χαρούμε να δημοσιεύσετε την εμπειρία σας στο Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #ΜinoaWater &  tag : @minoa_water + @soul.communication

** Νέο GIF για τα Instagram stories με όνομα ΜΙΝΟΑ**

Νεότερα Άρθρα

Περιβάλλον: Πελαργοί τρομάζουν απ’ τη φωτιά και πέφτουν

Her News

Πάνος Κιάμος: Δείτε Backstage από τα γυρίσματα του νέου του Video Clip!

Her News

Ι.Ο.ΑΣ: Να οδηγούμε με ασφάλεια για να μη χάνονται συνάνθρωποί μας

Her News