HerNews.gr
NEWS Social News

Friends: Επιστέφουν με guest εμφανίσεις έκπληξη

«Είναι επίσημο! Το reunion των Friends κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου στο HBO Max και όλοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό.

Η HBO έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο teaser της τηλεταινίας και οι fans της πολυετής σειράς αναμένουν πλέον με ανυπομονησία την Πέμπτη 27 Μαΐου, όποτε και θα προβληθεί το σπέσιαλ επεισόδιο, όπου οι πρωταγωνιστές θα συναντηθούν ξανά 25 χρόνια μετά. Αυτό και αν είναι reynion!  

Η σειρά που αγαπήθηκε ομολογουμένως όσο καμία άλλη με θαυμαστές από όλο τον κόσμο, θα γιορτάσει την επιτυχία της για ακόμα μια φορά με ένα μοναδικό reunion με όλο το καστ της σειράς αλλά και celebrities που θα μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία με τα Φιλαράκια.

Οι Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) και David Schwimmer (Ross) επιστρέφουν στην οθόνη με την HBO Max και το επεισόδιο «The One With The Reunion» και το μόνο σίγουρο είναι πως θα φέρουν αναμνήσεις του παρελθόντος στους θαυμαστές της σειράς.

Οι πρωταγωνιστές θα υποδεχτούν στον καναπέ τους όμως και μεγάλα ονόματα ως guest star όπως τους David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon και τη Malala Yousafzai.

Η Τζένιφερ Άνιστον μοιράστηκε το teaser, στο instagram που δείχνει τα έξι «Φιλαράκια» να περπατούν αγκαλιά, αποκαλύπτοντας την ημερομηνία της πρεμιέρας στις 27 Μαΐου. Ήδη έχει μαζέψει εκατομμύρια views στα social media και κυριολεκτικά έριξε το instagra. 

Friends is back λοιπόν, 

Εμείς, αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το αποτέλεσμα…

 

κελλυ

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/  

 

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Η καριέρα, οι υποχωρήσεις στη σχέση τους και η Ισμήνη

Her News

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Αφροδίτη Γραμμέλη: Νέα κόντρα στα social media

Her News

Viral το TikTok της Ελένης Αυλωνίτου: “Τηγανίζει” τον Μητσοτάκη με… κλειστό μάτι!

Her News