HerNews.gr
Fitness

Ψωμάκια: Έτσι θα τα εξαφανίσεις!

Το καλοκαίρι έφτασε, μαζί και η ώρα να φορέσεις το μαγιό σου και να βγεις αεράτη στην παραλία..Ούπς..και τα ψωμάκια στην περιφέρεια πως θα φύγουν;

Η αλήθεια είναι ότι η κατασκευή της μέσης Ελληνίδας έχει σχήμα αχλαδιού, σε συνδυασμό λοιπόν με τα γλυκά, το junk food και γενικά την κακή διατροφή.. Τα ψωμάκια στους γοφούς ήρθαν και έμειναν!

Υπάρχουν όμως τρόποι να τα εξαφανίσεις από το σώμα σου και να μη σκέφτεσαι να φοράς το παρεό μέχρι τον Αύγουστο..

Τα ψωμάκια και η κυτταρίτιδα μπορεί να μη φεύγουν, ακόμα και αν έχεις δοκιμάσει εξαντλητικές δίαιτες και γυμναστική. Ο λόγος είναι ότι το πρόβλημα ξεκινάει «από μέσα»!

Με αυτούς τους τρόπους θα αποκτήσεις σμιλεμένους γοφούς!

Πιες πολύ νερό

Το νερό βοηθά στη διάλυση του συσσωρευμένου λίπους και την απομάκρυνσή του από τον οργανισμό σου. Επίσης, μειώνει το αίσθημα της πείνας και ταυτόχρονα σε κρατήσει φρέσκια και λαμπερή! Πιες 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα.

Μείωσε το αλάτι

Η κατακράτηση υγρών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει την αποθήκευση λίπους και την κυτταρίτιδα, που συνήθως αποτελεί μεγάλο πρόβλημα γι’ αυτόν το σωματότυπο.

Βάλε φυτικές ίνες στη διατροφή σου

Τα φρούτα, τα λαχανικά, οι νιφάδες βρώμης, οι σταφίδες και οι ανάλατοι ξηροί καρποί θα ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό σου. Θα κάνει ενέργεια τις θρεπτικές ουσίες που του προσφέρεις και δεν θα τις αποθηκεύει σαν λίπος.

Πιες πράσινο τσάι

Αν πίνεις 2-3 ποτήρια πράσινο τσάι, θα δώσεις στον οργανισμό σου ποσότητα αντιοξειδωτικών που συμβάλλουν στη μείωση των ελεύθερων ριζών. Αυτές ευθύνονται για την οξείδωση του οργανισμού και μειώνουν τα ψωμάκια και την κυτταρίτιδα.

Κάνε λεμφικό μασάζ

Το  λεμφικό μασάζ  θα βοηθήσει στην αιμάτωση της περιοχής των γοφών και θα διασπάσει το συσσωρευμένο λίπος, τα ψωμάκια δηλαδή!

Αύξησε την κατανάλωση φρούτων στην καθημερινότητά σου

Προτίμησε αυτά με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη ,όπως μανταρίνια, πορτοκάλια, κεράσια, φράουλες. Θα δεις γρήγορα τα ψωμάκια να εξαφανίζονται.

Φάε μπρόκολο, λάχανο, αγκινάρα

Αυτά τα λαχανικά περιέχουν ουσίες που βοηθούν στην αποτοξίνωση του συκωτιού, άρα και στην αποβολή των περιττών υγρών.

 

Νεότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα για τον Διαβήτη

Her News

Διαλογισμός: Οι πιο γνωστοί μύθοι

Her News

Θέλετε πιο σφιχτά χέρια: Οι ασκήσεις εκτός γυμναστηρίου που υπόσχονται άμεσο αποτέλεσμα

Her News