HerNews.gr
Ταξίδια

Τσάντα θαλάσσης: Τα 5 απαραίτητα που πρέπει να έχεις μέσα

Τέρμα τα ψέματα, ήρθε το καλοκαιράκι και ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι η παραλία. Τι πρέπει να έχει μέσα η τσάντα μας; όχι πολλά, τα απαραίτητα!

Αντηλιακό

Ο ήλιος καίει και πρέπει να προσέχουμε το δέρμα και την υγεία μας. Το αντηλιακό δεν πρέπει να λείπει από κανενός την τσάντα είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα. Είναι το must have για την παραλία. Αν θέλεις να εισαι υπερλαμπρη, μπορεις να πάρεις αντηλιακό με χρώμα! Γιατι όχι; Θα δείχνεις φρέσκια και σέξυ!

Πετσέτα 

Τώρα που ο κορονοϊος μας έχει κάνει πιο προσεκτικους δεν μπορείς να επαναπαύεσαι με την πετσέτα ενός μαγαζιού. Για λόγους υγιεινής και ειδικά για εμάς τα κοριτσάκια, πρέπει να έχουμε την δική μας προσωπική πετσέτα στην τσάντα.. Διπλοτσεκαρετε μην την ξεχάσετε!

Δεύτερο μαγιό 

Οι λόγοι είναι πολλοί. Θέλεις να οδηγήσεις, θέλεις να πας σε ένα μαγαζί, θέλεις να να να να… δεν μπορείς να είσαι με βρεγμένο μαγιό, δεν θα νιώθεις άνετα. Περισσότερο από όλα αυτά όμως, δεν κάνει να στεγνώνει το μαγιό πάνω μας. Θα σας εξηγήσουμε σύντομα γιατί με μια συνέντευξη που έρχεται από γυναικολόγο.

Ακουστικά

Θέλεις να χαλαρώσεις και να ακούσεις μουσική. Μην το ξεχνάς ότι απαγορεύεται στις παραλίες η μουσική αλλά καθόλου δεν μας νοιάζει! Έχουμε τα δικά μας ακουστικά στην τσάντα μας και είμαστε κυρίαρχοι του εαυτού μας. Άκου λίγο Γιουροβίζιον που είναι και επίκαιρη..

Καπέλο και γυαλιά 

Εκτός από στυλ είναι και βοηθητικό για τον ήλιο. Οι ακτίνες του ηλίου καίνε το 90% του κεφαλιού μας χωρίς να το καταλάβουμε και πάμε σπίτι και αναρωτιόμαστε γιατί ζαλιζόμαστε; Γιατί θέλουμε να χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο από τον πόνο; Αφού καθόμουν στην σκιά, σκέφτεσαι… Δεν είναι έτσι, ο ήλιος έχει κατακάψει το κεφάλι σου και δεν έχεις πάρει χαμπάρι. Η λύση είναι μια, καπέλο στην τσάντα..

 

Νεότερα Άρθρα

Το Παρίσι κάνει μια ιστορική αλλαγή για τουρίστες και κατοίκους!

Her News

Αγίου Πνεύματος: Top 3 προορισμοί για το 3ήμερο

Her News b

11 ναυάγια που μπορείς να επισκεφθείς

Her News