HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 23/5 έως 29/5

Διάβασε τα ζώδια της εβδομάδας!

ΚΡΙΟΣ(21Μαρ-20 Απρ)

Τα ερωτικά σας θα σας απασχολούν έντονα αυτή η εβδομάδα. Αρκετοί από εσάς θα κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να φτιάξει κατά πολύ η διάθεσή σας. Θα πρέπει όμως να είσαστε περισσότερο προσεχτικοί σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σας αλλά και το πατρικό σας σπίτι. Θα σας συμβούλευα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί)

Μια βδομάδα που σας βρίσκει να κάνετε σχέδια εργασιακά και οικονομικές συμφωνίες, ενώ συγχρόνως αρκετοί από εσάς ασχολείστε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αναρωτιέστε αν σας παρέχει τη συναισθηματική ασφάλεια που εσείς έχετε ανάγκη. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας από την ακίνητη περιουσία σας. Αυτό σας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί για αρκετό διάστημα δεν μπορούσατε να έχετε οικονομικά οφέλη.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν)

Αυτή η βδομάδα θα κινητοποιήσει θέματα που έχουν να κάνουν με συμβόλαια, συμφωνίες αλλά και αρκετές μετακινήσεις που πρέπει να γίνουν για να τα τακτοποιήσετε. Είστε από τα ζώδια που δεν αποκλείεται να πρέπει να ασχοληθείτε με το πατρικό σας σπίτι ή ακόμα και με την ακίνητη περιουσία σας για τυχόν εκκρεμότητες. Αρκετοί από εσάς θα έχετε κάποια έξοδα παραπάνω και αυτό πολύ πιθανόν να σας αγχώσει.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν-22 Ιουλ)

Εσάς αυτή τη βδομάδα είναι σαν το σύμπαν να συνωμοτεί να κινηθείτε μυστικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας. Επίσης με την οικογένεια, με κρυφές επικοινωνίες μηνύματα αλλά και μετακινήσεις. Και δεν είναι μόνο αυτό, έχετε να κάνετε και με κρυφά οικονομικά. Κινηθείτε λοιπόν παρασκηνιακά αυτή τη βδομάδα γιατί έτσι πρέπει και μην εκνευρίζεστε. Ειδικά εσείς του 2ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ καθώς ο Άρης είναι πάνω σας και τρέχετε και δεν φτάνετε.

ΛΕΩΝ( 23 Ιουλ-23 Αυγ)

 Είστε από τα ζώδια που, αυτή τη βδομάδα με τον Άρη στο 12ο σας δεν θα έχετε και πολύ καλό ύπνο. Πιθανόν να μην ξεκουράζεστε, όπως πολύ πιθανόν αυτή η αϋπνία να έχει να κάνει με κάποια θέματα της οικογένειάς σας ή με την ακίνητη περιουσίας σας. Και είναι κάτι που πολύ πιθανόν να μην το μοιράζεστε με κανέναν. Εξακολουθείτε να ασχολείστε με ομάδες και με τους υψηλούς στόχους σας.. Αλλά και με το αν παίρνετε την αγάπη που σας αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγ-22Σεπ)

Εσάς σαν ζώδια, όλη αυτή η βδομάδα σας βρίσκει να έχετε κάνει focus στην εικόνα σας προς τα έξω. Επίσης στα επαγγελματικά, την καριέρα, σε οικονομικές συμφωνίες αλλά και στην οικογένειά σας. Επίσης και στην ακίνητη περιουσία σας. Δεν αποκλείεται μέσα από μια φιλιά να υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον. Αυτό ίσως να σας ξεσηκώσει και να σας βάλει σε μια άλλη διαδικασία σκέψης.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-22 Οκτ)

Σίγουρα η καθημερινότητά σας είναι πιο εύκολη και σε θέματα εργασίας. Υπάρχει αρκετή εύνοια, όπως και σε μετακινήσεις επαφές και συμφωνίες, ιδιαίτερα εσείς του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο γάμο σας και να μην είστε εριστικοί, κρατήστε χαμηλούς τόνους για να μην έρθει τυχόν ρήξη. Σίγουρα αυτό θα έχει σαν  αντίκτυπο  να χαλάσει η εικόνα που είχαν οι άλλοι για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(23 Οκτ-22 Νοε)

Για εσάς αυτή η βδομάδα είναι πολύ βοηθητική στο να ρυθμίσετε διάφορες οφειλές που μπορεί να έχετε με τράπεζες, δημόσια ταμεία. Αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε σίγουρα καλύτερα. Για αρκετούς από εσάς, θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό και γιατί όχι ένα ταξίδι μακρινό. Αν έχετε δανείσει χρήματα σε φίλους, είναι μια καλή ευκαιρία να τα ζητήσετε πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Μια βδομάδα που τα ζώδια του Τοξότη, εστιάζετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις στις συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια φιλιά που θα αρχίσετε να την βλέπετε σαν πιθανή σχέση. Κλείνετε συμφωνίες επαγγελματικές και για αρκετούς από εσάς ενεργοποιείται το σεξουαλικό σας κομμάτι ιδιαίτερα. Καλό θα ήταν για εσάς του 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ να είστε λίγο περισσότερο προσεχτικοί σε θέματα ακίνητης περιουσίας και οικογένειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-20 Ίαν)

Μια βδομάδα που θα εστιάσετε πολύ έντονα σε θέματα της καθημερινότητας της υγείας αλλά και της διατροφής σας γενικότερα. Αρκετοί είστε εσείς που αποφασίζετε να κάνετε μια δίαιτα η να βάλετε τη γυμναστική στη ζωή σας. Μην εκνευρίζεστε, ιδιαίτερα εσείς του   2ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ καθώς κάποιοι συνεργάτες μπορεί να υπάρξουν ιδιαίτερα εριστικοί μαζί σας. Καλύτερα κρατήστε τη ψυχραιμία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(21 Ίαν-19 Φεβ)

Αυτή η βδομάδα σας βρίσκει να χαίρεστε, να διασκεδάζετε να υπάρχει άφθονο το φλερτ εκεί που κινήστε. Αυτό φτιάχνει κατά πολύ τη ψυχολογία σας. Αρκετή εύνοια στα οικονομικά θα έχουν του 1ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ καθώς ο Δίας σας ευνοεί σε αυτό το κομμάτι και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Και συγχρόνως θα υπάρχει αρκετή κινητικότητα στο εργασιακό σας κομμάτι, αλλά και στη καθημερινότητα σας θα είναι πιο έντονοι οι ρυθμοί.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Εσείς έχετε κάνει focus στον οίκο  της οικογένειας της ακίνητης σας περιουσίας και στο τομέα τον ψυχολογικό. Αρκετοί είστε εσείς που δουλεύετε ακόμα μέσα από το σπίτι σας για κάποιο λόγο. Αυτή τη βδομάδα θα δεχθείτε και επισκέψεις από το κοντινό οικογενειακό περιβάλλον σας και αυτό θα σας καθυστερήσει στην εργασία σας. Ενώ δεν αποκλείεται να κλείσετε συμφωνίες για θέματα που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες ακινήτων.  

 

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 έως 17 Ιουλίου

HerNewskl

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25 έως 31 Ιουλίου

HerNewskl

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 έως 24 Απριλίου

Her News b