HerNews.gr
Social News

Χριστίνα Μπόμπα: Baby Shower έκπληξη!

Η εγκυμονούσα Χριστίνα Μπόμπα διανύει τις τελευταίες ημέρες του 8ου μήνα της εγκυμοσύνης της περιμένοντας πως και πως να αντικρύσει τις κορούλες της.

Μαζί με τον σύζυγο της Σάκη Τανιμανίδη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και τις μοιράζονται καθημερινά μέσω των social media τους. Τα δίδυμα κοριτσάκια θα έρθουν πολύ σύντομα στη ζωή, κάτι που το ζευγάρι περιμένει πως και πως, αφού η γέννηση τους πρόκειται να ολοκληρώσει την αγάπη και την ευτυχία τους!

Baby Shower για την Χριστίνα

Οι φίλες, η μαμά και η αδερφή της Χριστίνας της διοργάνωσαν λίγο πριν τη γέννα, ένα πολύ sweet baby shower.

Η έκπληξη και η χαρά της Χριστίνας Μπόμπα είναι απερίγραπτη, όπως φαίνεται από το χαμογελο της στις φωτογραφίες. Η γλυκιά εγκυμονούσα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το baby shower, αποσπώντας χιλιάδες likes, σχόλια και ευχές για τον ερχομό των μωρών της.

 

Η διακόσμηση:

Το σπίτι γέμισε με γλυκά σε ροζ χρώμα, μπαλόνια και κοριτσίστικα ρούχα. Η διακόσμηση του baby shower ήταν πραγματικά πανέμορφη και εντυπωσιακή.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η Χριστίνα Μπόμπα ενθουσιάστηκε και συγκινήθηκε από την έκπληξη και ως λάτρης του Instagram δημοσίευσε στο προφίλ της διάφορες φωτογραφίες από το πάρτι τους. Συγκινήθηκε ιδιαιτέρως με την ζωγραφιά της πανέμορφης αδελφής της, Ελίνας.

Η Ελίνα ζωγράφισε έναν πίνακα με ελεφαντάκια σε γκρι και ροζ αποχρώσεις, που θα κοσμεί το παιδικό δωμάτιο των μωρών.

«Τι γλυκό να σ’αγαπούν! Η πιο γλυκιά έκπληξη από τις πιο αγαπημένες μου γυναίκες! Σας αγαπώ όλες που οργανώσετε το πιο τέλειο #babyshower και μας κάνατε και τις 3 μας, μαμά και κόρες, τόσο χαρούμενες!» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής.

Οι φίλες της Χριστίνας φρόντισαν να της μείνει αξέχαστη αυτή η μέρα, κάνοντας τις στιγμές λίγο πριν από τη γέννα μοναδικές.

Οι χρήστες του Instagram κάνοντας πολλά like και comments φαίνεται να ξετρελάθηκαν με αυτή την κίνηση και το Timeline όλων μας γέμισε χαρά και χρώματα! 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Μαντώ: Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας για την Eurovision & η συμμετοχή της στο J2US

Her News b

Η Βίκυ Κάβουρα με ενα εντυπωσιακό launch party της νέας της Swimwear Collection “I-CRAB”, γιόρτασε τα 33a γενέθλια της!

Her News

Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Γιορτάζουν τα 35 χρόνια γάμου τους!

HerNews ka