HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Master Chef: Γιατί ο Παύλος είναι η «όαση» στην εποχή των ριάλιτι

Ο Παύλος Χάππιλος του Master Chef είναι μια από τις πιο ωραίες προσωπικότητες που πέρασαν από ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση. Υπάρχουν πολλοί λόγοι αλλά ο κυριότερος είναι το ήθος ενός ανθρώπου που του έχουν συμπεριφερθεί άσχημα λόγω της διαφορετικότητάς του.

Χθες έγινε η πιο συγκινητική αποχώρηση του μαγειρικού ριάλιτι Master Chef καθώς ένα από τα outsider κατά πολλούς, έφτασε στην τελική 5αδα. Εξαιρετικός μάγειρας, γενναία ψυχή, αστείρευτο χιούμορ με πολλά μηνύματα για την διαφορετικότητα των ανθρώπων.

Στα λεγόμενα Q που λέμε και εμείς της τηλεόρασης, ο Παύλος ή Παυλίτο, αντί να ρίχνει καρφιά και αιχμές για τους συμπαίκτες του τους «έσφαζε» με το γάντι. Δικαιολογούσε απαράδεκτες συμπεριφορές λέγοντας ότι δίνει δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους για να μάθει την αλήθεια τους χωρίς να τους κρίνει γιατί εκείνος κρίθηκε πολύ κατά το παρελθόν…

Η χθεσινή αποχώρηση εκτός από μαγειρική είχε ένα τεράστιο μήνυμα από αυτόν τον αυτόφωτο άνθρωπο κλείνοντας την εμφάνιση του με τα παρακάτω λόγια. Φυσικά το Twitter τον αποθέωσε με το Hashtag του Master Chef και όχι αδίκως.

«Σε όλους εκεί έξω που νιώθετε διαφορετικοί, μην νιώθετε ότι η διαφορετικότητα σας είναι μειονέκτημα. Να την νιώθετε πλεονέκτημα»

προσθέτοντας και επισημαίνοντας σε γονείς που έχουν «διαφορετικά» παιδιά:

«Να αγαπάτε τα διαφορετικά παιδιά σας γιατί είναι δύσκολη η ζωή τους. Μην την  κάνετε δυσκολότερη»

Όλα τα παραπάνω με ένα χαμόγελο στα χείλη που πηγάζει από την καλοσύνη του αλλά και με βουρκωμένα μάτια που μας αποδεικνύουν την καλοσύνη αλλά και τις δυσκολίες που έχουν περάσει.

Σε έναν κόσμο γεμάτο ίντριγκα και «χαρακτήρες» που μας σερβίρουν τα ριάλιτι είτε Master Chef είτε Survivor είτε είτε είτε…γίνε σαν τον Παύλο. Στην ψυχή και την καρδιά. Αν δεν μπορείς, βρες φίλους ή σύντροφο σαν τον Παύλο.

Γίνε σαν τον Πάυλο. Σ’ευχαριστούμε. Ραντεβού στις κουζίνες!

Νεότερα Άρθρα

Ναταλία Γερμανού: “Του χρόνου δεν θα είμαστε σε απαρτία”

Her News

Λάκης Γαβαλάς: Θα τον δούμε στο My Style Rocks;

Her News b

Παντελής Παντελίδης: Ο αδερφός του Κωνσταντίνος ερμηνεύει τις επιτυχίες του και συγκινεί

Her News