HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

MasterChef Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Όσο περνάει ο καιρός, πλησιαζει και ο τελικός του MasterChef, οποίος θα έρχεται στις 9 Ιουνίου στο Star. 

Από εδώ και πέρα, οι μονομαχίες είναι ένας προς έναν. Οι τέσσερις παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Διονύσης Σαρακίνης, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός. Αυτοί, λοιπόν πρόκειται να διεκδικήσουν την θέση τους στον μεγάλο τελικό, μέσω της μονομαχίας στην κουζίνα.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ευνοημένη θέση κατέχει η Μαρίνα Ντεμολλάι η οποία ακούγεται να λέει στο trailer: «’Εχω έναν άσο στο μανίκι μου». Αυτό σημαίνει ότι η παίκτρια θα διαλέξει τα ζευγάρια που θα μονομαχήσουν για να καταφέρουν να φτιάξουν το καλύτερο πιάτο. 

Τα spoiler του MasterChef αναφέρουν ότι αυτός που δεν θα τα καταφέρει από τους «4» σε αυτή τη φάση θα είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός

Οι δυο που καταφέρνουν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό θα περάσουν διά πυρός και σιδήρου και αυτή τη σεζόν!

Εμφάνιση – έκπληξη παλιών παικτών, οι οποίοι έχουν ρόλο – κλειδί στην εξέλιξη του τελικού. Ταξίδι στη Χαλκιδική με μενού υψηλών προδιαγραφών με προϊόντα της μακεδονικής γης και αντιγραφή πιάτων διάσημου σεφ από τη Σκανδιναβία με 2 αστέρια Μισελέν στο βιογραφικό του.

Μια ανάσα πριν το έπαθλο, ζητούμενο για τους φιναλίστ είναι ένα ευφάνταστο μενού που να «κουβαλάει» αναμνήσεις, συναισθήματα και πολλή αγάπη για τη μαγειρική.

Η τελευταία βαθμολογία, λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή, ανήκει σε έναν σεφ που έχει μπει στο πάνθεον της παγκόσμιας γαστρονομίας, με τέσσερα αστέρια Μισελέν. Οι φιναλίστ θα ζήσουν την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα τρία μοναδικά πιάτα του και στη συνέχεια, θα χρειαστεί να βάλουν τα δυνατά τους για να κάνουν την πιο πιστή αντιγραφή της ζωής τους.

Πηγή: Newsbomb

Νεότερα Άρθρα

Θοδωρής Αθερίδης: “Έχω τεράστια χαρά που επέστρεψε ο Γιώργος Κιμούλης”

Her News

Κατερίνα Καραβάτου: «Τα σχόλια μπορεί να σε κάνουν “να μαγκώνεις”»

Her News b

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι δυνατόν να ακούμε το 2023 για διαφορά ηλικίας;»

Her News