HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ: 5 λόγοι που κάνουμε

Το σεξ είναι παντού. Γι’ αυτό γίνονται όλα. Γι΄αυτό χαλάνε οικογένειες, φιλίες και ό,τι άλλο μπορεί να μας συνδέει με τους ανθρώπους. Όλα είναι γύρω από αυτό μπορεί να προκαλέσει ακόμα και πόλεμο, οι λόγοι; Πολλοί… Θυμηθείτε μια στιγμή της ζωής σας που δεν σκεφτήκατε το σεξ ή δεν σκεφτήκατε να πράξατε αναλόγως με αυτό.

Πέντε από τους έξι λόγους αφορούν στα οφέλη που προσανατολίζονται στη γενικότερη ευεξία ενός ανθρώπου.

Αυτό αποτελεί ισχυρή απόδειξη ότι είμαστε πλέον ικανοί να αντιμετωπίσουμε το σεξ σαν κάτι περισσότερο από οργανική ανάγκη ή προσωπική ευχαρίστηση.

Για ποιους λόγους κάνουμε σεξ όμως; Βάσει ερευνών κάνουμε για τους παρακάτω λόγους

Ενδυναμώνει τη σχέση τους με τον σύντροφό μας (49%)

Το σεξ είναι η κινητήριος δύναμη για μια σχέση και αν δεν συμβαίνει μάλλον θα συμβαίνει με κάποιον άλλον όποτε… καμία ενδυνάμωση σχέσης… Δεν υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην πηγαίνει μια σχέση καλά!

 Τους φτιάχνει τη διάθεση (45%)

Δεν είσαι καλά; Τι σκέφτεσαι πρώτα; Να φας μια σοκολάτα ή να κάνεις σεξ. Το σεξ, αποδεδειγμένα, σου φτιάχνει την διάθεση. Σκέψου τον εαυτό σου να μην έχεις κάνει για πολύ καιρό…

 Βοηθά να αποβάλουν το στρες (43%)

Μετά από μια δύσκολη ημέρα στην καθημερινότητα μας, αν τελειώσει με ερωτική επαφή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φύγει το στρες και θα ηρεμήσουμε κάπως από όλα αυτά που μας ταλαιπώρησαν. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να “σεξουαλιστείς” ακόμα και στρεσαρισμένος.

 Βελτιώνει τον ύπνο τους (33%)

Έχετε κάποιο πρόβλημα με τον ύπνο; Αν κάνετε σεξ, τότε το σώμα σας καθώς και η ψύχη σας θα ηρεμήσει και θα κοιμηθείτε καλύτερα..
 Προσφέρει περισσότερη αυτοπεποίθηση (20%)

Η πράξη μας κάνει να αισθανόμαστε ωραία και ότι “μετράμε’ Αυτομάτως, η αυτοπεποίθηση μας ανεβαίνει και αισθανόμαστε καλύτερα με τον εαυτό και το σώμα μας. Όταν ο/η παρτενέρ μας αποθεώνει κατα την διάρκεια της πράξης νιώθουμε άκρως ελκυστικοί. Υπάρχουν λόγοι για να νιώθεις σέξυ.

Νεότερα Άρθρα

Μπαλαρίνα: Η στάση του σεξ που είναι ιδανική στο ντουζ!

HerNewskl

Σεξ: Πως επηρεάζει τις γυναίκες; Τι γίνεται αν δεν έχουμε οργασμό;

Her News b

Γυναικείος οργασμός: Σε ποια ηλικία έχεις τον καλύτερο

Her News b