HerNews.gr
NEWS

Μπραντ Πιτ: Κέρδισε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του -Αντέδρασε η Τζολί

Την κοινή επιμέλεια των παιδιών του με την Αντζελίνα Τζολί πέτυχε ο Μπραντ Πιτ, μετά από μια μακρά δικαστική μάχη.

Ο 57χρονος ηθοποιός αγωνιζόταν επί σχεδόν 5 χρόνια να αποκτήσει ίσα δικαιώματα για τα έξι παιδιά που έχει με την πρώην σύζυγό του, στο πιο ακριβό και πικρόχολο διαζύγιο στην ιστορία του Χόλιγουντ. Μια πηγή δήλωσε στην Daily Mail: «Είναι τόσο ανακουφισμένος. Η μόνη του πρόθεση είναι να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά».

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ είναι γονείς 6 παιδιών, πέντε εκ των οποίων ανήλικα: του 19χρονου Μάντοξ, του 17χρονου Παξ, της 16χρονης Ζαχάρα, της 14χρονης Σιλό και των 12χρονων διδύμων Βιβιέν και Νοξ.

«Ο Μπραντ Πιτ θέλει απλώς να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του»
Σύμφωνα με το Page Six, ο δικαστής Τζον Ουντερκίρκι φέρεται να κατέστησε σαφείς τις σκέψεις του σχετικά με την απόφασή του, μετά από μήνες συλλογής μαρτυριών από επαγγελματίες υπηρεσιών παιδιού και μάρτυρες. «Υπήρξε μια πολύ σημαντική αλλαγή στη συμφωνία της επιμέλειας των παιδιών με βάση μια εξαιρετικά λεπτομερή απόφαση του δικαστή», ανέφερε μια πηγή. «Ο Μπραντ Πιτ προσπαθούσε απλώς να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του –και ήταν ξεκάθαρο ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το αποτρέψει», τόνισε η πηγή, προσθέτοντας: «Αυτή η δίκη διήρκεσε αρκετούς μήνες και υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, εμπειρογνώμονες, θεραπευτές και άλλα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά. Η απόφαση του δικαστή βασίστηκε σε όλα αυτά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη ηθοποιός -η οποία έχει υποστηρίξει ότι έχει αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία- θα συνεχίσει τη νομική της μάχη και είπε ότι η απόφαση του δικαστή ήταν περισσότερο «προσωρινή απόφαση». «Η κοινή επιμέλεια δεν είναι το ζήτημα στο οποίο αντιτίθεται η Αντζελίνα Τζολί, υπήρχαν και άλλα ζητήματα ανησυχίας, αλλά η απόφαση ελήφθη», ανέφερε η πηγή.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή η Αντζελίνα Τζολί προσπάθησε να αντισταθεί

Η τελευταία κίνηση της ηθοποιού ήταν η προσπάθεια αλλαγής του ιδιωτικού δικαστή που είχαν προσλάβει για να αποφανθεί επί της απόφασης, σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν τη Δευτέρα. Οι δικηγόροι της Αντζελίνα Τζολί υποστήριξαν ότι ο δικαστής «απέτυχε να εξετάσει επαρκώς… να δώσει πληροφορίες σχετικά με τις εμπειρίες, τις ανάγκες ή τις επιθυμίες των παιδιών», κάτι που παραβιάζει τον κρατικό νομικό κώδικα που επιτρέπει στους ανηλίκους 14 έως 17 ετών να καταθέσουν. Η νομική της ομάδα είπε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο πως ο δικαστής έχει παραμελήσει να της επιτρέψει να υποβάλει στο δικαστήριο αποδεικτικά στοιχεία που να μιλούν για την ασφάλεια και την ευημερία των ανηλίκων, τα οποία είναι «αποδεικτικά στοιχεία κρίσιμα για την υπόθεσή της».

Η νομική ομάδα του Μπραντ Πιτ απέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι ο προεδρεύων δικαστής «διεξήγαγε εκτεταμένη έρευνα τους τελευταίους έξι μήνες με διεξοδικό, δίκαιο τρόπο και κατέληξε σε μια προσωρινή απόφαση και διαταγή μετά από ακρόαση από ειδικούς και μάρτυρες».

Πηγή: iefimerida

Νεότερα Άρθρα

Justin και Hailey Bieber: “Όλα του Γάμου Δύσκολα”

Her News

Έπαυλη 5,8 εκ. ευρώ αγόρασε ο Ντι Κάπριο στη μαμά του

Her News

Κώστας Γκουσγκούνης: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών

Her News