HerNews.gr
Μόδα

Καύσωνας: 3 tips για να ντυθείς κατάλληλα

Έχει ξεκινήσει η ζέστη και όσο και αν μας αρέσει που είμαστε σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού, νιώθουμε δυσφορία και περίεργα. Δεν μπορείς να ελέγξεις την θερμοκρασία αλλά μπορείς να ντυθείς καταλλήλως για να ξεπέρασεις την ζέστη. Ο καύσωνας είναι εδώ!

Επέλεξε τα σωστά υφάσματα

Είναι σημαντικό να επιλέγεις ρούχα από υφάσματα που σε κάνουν να «αναπνέεις» καθώς συμβαίνει το ίδιο και σε εκείνα. Αυτό θα κάνει την εφαρμογή τους πάνω σου πιο άνετη, όταν είσαι κάτω από τον ήλιο.

Τα λινά ρούχα αλλά και το βαμβάκι ή το ζέρσεϊ είναι τα πιο κατάλληλα υφάσματα για τον καύσωνα και την έκθεση στον ήλιο.

Απέφυγε τα συνθετικά που κρατούν την θερμοκρασία του σώματος και έχεις ως αποτέλεσμα να ζεστόμαστε περισσότερο.

Μην φοράς ρούχα που “κολλάνε”

Το μυστικό για δροσερές εμφανίσεις, είναι οι ανάλαφρες σιλουέτες. Επιλέγοντας ρούχα που δεν «κολλάνε» στο σώμα και είναι πιο φαρδιά και άνετα θα σε κάνουν να μην υποφέρεις όταν ο καύσωνας είναι εδώ. Αν  τα φαρδιά ρούχα δεν είναι του στιλ σου και θέλεις κολλητά και στενά φρόντισε τα ρούχα που φοράς να είναι από υφάσματα που «αναπνέουν» όπως γράφουμε παραπάνω

Επέλεξε ανοιχτά παπούτσια και χρώματα

Ένα από τα σημαντικά για την αντιμετώπιση του καύσωνα είναι τα ανοιχτά παπούτσια που θα είσαι άνετα και “δροσερή”. Επέλεξε παπούτσια που είναι ανοιχτά αλλά και άνετα όταν τα φοράς, γιατί ο καύσωνας κάνει τα πόδια τείνουν να πρήζονται και να σε ενοχλούν σε κάθε πάτημα. Ωστόσο αν τα συνδιάσεις προτίμησε ανοιχτόχρωμα ρούχα για τις μέρες που κάνει πολλή ζέστη και ο ήλιος καίει. Το λευκό και οι παστέλ αποχρώσεις είναι οι καταλληλότερες για τις ζεστές μέρες και νύχτες!

Νεότερα Άρθρα

Vivienne Westwood: H Eβδομάδα Μόδας του Λονδίνου θα είναι αφιερωμένη στην αείμνηστη σχεδιάστρια

Her News

Ποιες είναι οι τάσεις στα δερμάτινα τζάκετ φέτος τον χειμώνα;

HerNews ka

Κόκκινο φόρεμα: Μαγνήτισε τα βλέμματα με τις δημιουργίες του Atelier Rene

HerNews ka