HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

MasterChef Spoiler: Μαρίνα και Μαργαρίτα στον τελικό;

To MasterChef από το 2010 μέχρι και σήμερα υπήρξε άδικο με τις γυναίκες παίκτριές του. Αν έχεις την τύχη να έχεις δει την αμερικάνικη εκδοχή του ριάλιτι μαγειρικής, η σύγκριση με την ελληνική του εκδοχή τα τελευταία 11 χρόνια έχει μόνο ένα πρόσημο: η αδικία με τις γυναίκες είναι σαφής και φανερή.

Μας ιντρίγκαραν οι καυγάδες τις Σπυριδούλας, προτιμούσαμε να βλέπουμε την Άλκηστη να βρίζει, τη Μαρία Μπέη να ερωτεύεται, την κυρία Γιώτα να ξέρει να φτιάχνει μόνο τηγανιτά κολοκυθάκια, τη Μάγκυ να αποχωρεί για να φροντίσει το παιδί της, την Κατερίνα Λένη να θάβει, την Ασημίνα να μας δείχνει το απίθανο σώμα της.

Κανένα από τα κορίτσια αυτά δεν είχε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει μαγειρικά στο ριάλιτι και ευτυχώς για κάποιες από αυτές, ήρθε η ευκαιρία μετά το MasterChef για να αποδείξουν και τις ικανότητές τους στη μαγειρική και το ταλέντο τους.

Για την κριτική επιτροπή ούτε λόγος να εμφανιστεί γυναίκα.

Στην ιστορία του ελληνικού MasterChef δεν υπήρξε ποτέ γυναίκα στην κριτική επιτροπή μόνιμα και είχαμε την τύχη να δούμε τις Ελληνίδες διακεκριμένες σεφ μόνο ως guests σε πιάτα αντιγραφής. Φτάσαμε με λίγα λόγια στον ημιτελικό του MasterChef 5 για να δούμε τη Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, τη μοναδική Ελληνίδα chef βραβευμένη με 2 αστέρια Michelin.

Όσο για τους τρεις φιναλιστ στο MasterChef από το θρυλικό πρώτο με νικητή τον Άκη Πετρετζίκη μέχρι και σήμερα, αξίζει να θυμηθείς πως στην τριάδα του τελικού, στη δεύτερη και την Τρίτη θέση έχουν φτάσει τα έντεκα τελευταία χρόνια μόνο δύο γυναίκες, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και η Μαρία Μπέη αντίστοιχα.

Αν με ρωτάς λοιπόν αν θέλω να δω δύο γυναίκες στον τελικό του φετινού MasterChef σου λέω ένα μεγάλο ΝΑΙ.

Ναι, γιατί η Μαργαρίτα είναι ένα μεγάλο ταλέντο, ένα ακατέργαστο διαμάντι, που στις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να λάμψει. Μην την κρίνεις τα Μαργαρίτα από τα αδύναμα Ελληνικά της, μην την κρίνεις ούτε και από την πρώτη της σκέψη, να κερδίσει το silver award για να παντρευτεί τον Χρήστο της. Να την κρίνεις για τα πιάτα αυτά τα βγαλμένα από παραμύθι, την καλή της κουβέντα προς όλους και την απίστευτη όρεξή της να μαγειρέψει (και να φάει όσα μαγείρεψε όπως κάνουμε όλες την κουζίνα).

Μην κρίνεις τη Μαρίνα μόνο από τα σχόλιά της πριν αποχωρήσει. Όλα τα ριάλιτι χρειάζονται μια κακιά μάγισσα και η Μαρίνα εξυπηρέτησε αυτόν ακριβώς τον ρόλο στο πρώτο μισό του παιχνιδιού. Επέστρεψε όμως και μαγείρεψε με λύσσα και με ταλέντο και δεν τα παράτησε ποτέ.

Την ώρα τούτη τα spoilers είναι διχασμένα. Κάποια θέλουν τη Μαρίνα στον τελικό κόντρα στη Μαργαρίτα κι άλλα μιλούν για τελικό του Διονύση κόντρα στο Μαργαριτάρι. 

Αν περάσει ο Διονύσης Σαρακινής στον τελικό, ίσως η ιστορία επαναληφθεί όπως στον τελικό με τη Σπυριδούλα και τον Μανώλη. Η Σπυριδούλα μπορούσε να είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef αλλά δεν δικαιώθηκε. Μπορεί απλά το σύμπαν να περίμενε την καλόκαρδη Μαργαρίτα. 

Πηγή: Queen

Νεότερα Άρθρα

Σασμός: Συνταρακτικές αποκαλύψεις στα επόμενα 2 επεισόδια

Her News b

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Οι Ψίθυροι Καρδιάς είχαν πάρα πολλές δύσκολες σκηνές»

Her News

Άρτα: «Πριν ακόμα καλωσορίσουμε έναν ανθρωπάκο στη ζωή μας, τον αποχαιρετάμε» – Τι είπε η γυναίκα που θα βάφτιζε το 5,5 μηνών βρέφος

Her News b