HerNews.gr
Μόδα

Πως να πετύχεις το απόλυτο Color blocking

Είσαι γυναίκα που θέλει να είναι πάντα στυλάτη, γι αυτό και θέλεις να τολμήσεις εντυπωσιακές εμφανίσεις! Το color blocking είναι η τάση που σίγουρα θα αγαπήσεις..

Η βασική αρχή του color blocking είναι να συνδυάζεις σε ένα σύνολο διαφορετικών χρωμάτων. Ο συνδυασμός χρωμάτων δεν είναι εύκολη υπόθεση, γι αυτό το λόγο πολλές γυναίκες που θέλουν να ακολουθήσουν αυτό το look εγκαταλείπουν τελικά την προσπάθεια.

Επειδή όμως η μόδα χρειάζεται φαντασία και πειραματισμούς, το color blocking είναι τάση που πρέπει ως σύγχρονη γυναίκα να γνωρίζεις!
Θα σε κάνει να απογειώσεις ακόμα και τα πιο απλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. 

Color blocking tips:
  • Μην μπλέκεις τις κατηγορίες των χρωμάτων! Τα παστελ χρώματα συνδυάζονται με παστελ και τα νέον με νέον. Τολμάμε, αλλά με προσοχή!
  • Το ροζ πρόκειται για must χρώμα και αποτελεί μπαλαντέρ για το color blocking. Μπορεί να αντικαταστήσει το κόκκινο σε διάφορους συνδυασμούς και ταιριάζει με αρκετά χρώματα.

  • Προτίμησε απλά κομμάτια με έντονα χρώματα και φρόντισε να είναι ποιοτικά, για να αναδεικνύονται τα χρώματα. Επέλεξε το κίτρινο και το πράσινο χρώμα, για υπέροχους συνδυασμούς που θα σε κάνουν fashion icon!
  • Επέλεξε χρώματα που να ξέρεις ότι ταιριάζουν με την επιδερμίδα και με το χρώμα των μαλλιών σου. Το color blocking δεν βοηθά σε ένα χρώμα που δεν σου πηγαίνει.
  • Υπάρχει μια βασική τεχνική στο color blocking και προέρχεται από τα χρόνια του δημοτικού, όταν μαθαίναμε στο μάθημα της ζωγραφικής πως συνδέουμε τα χρώματα. Αυτή η τεχνική θα σε βοηθήσει να έχεις ένα άρτιο αποτέλεσμα!
  • Το color blocking στα αξεσουάρ είναι εξαιρετική fashion επιλογή! Επέλεξε μια εντυπωσιακή τσάντα, ένα ζευγάρι παπούτσια ή ένα φουλάρι με συνδυασμούς χρωμάτων. Να θυμάσαι ότι μία εμφάνιση ολοκληρώνεται πάντα με το σωστό αξεσουάρ.
  • Πρόσθεσε στο σύνολό σου κομμάτια σε ουδέτερους τόνους. Σανδάλια, mules ή τσάντα σε nude απόχρωση μπορούν να κάνουν κάθε look να μοιάζει chic.
  • Τόλμησε ανατρεπτικούς χρωματικούς συνδυασμούς για να δημιουργήσεις το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θέλεις! Συνδύασε χρωματικά την τσάντα με τα παπούτσια σου. Μια ζώνη θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σου..
  • Καλύτερα να επιλέξεις έως 3 χρώματα, γιατί τα 4 θα είναι υπερβολικά στο συνδυασμό!

Υπέροχα κομμάτια, ιδανικά για κάθε περίσταση θα βρεις στα καταστήματα Digalakis, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα digalakis.com!

Digalakis Group:
Αποκλειστική διάθεση Longchamp, Aigner, Castañer, Lancaster, Högl, Pretty Ballerinas, United Nude, Pourchet και Les Tropeziennes σε Ελλάδα και Κύπρο.
Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5
Κηφισιά: Παναγίτσας 6
Λευκωσία:
Κουμανούδη 1 ΑΒ & Στασικράτους
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

www.digalakis.com

 

Νεότερα Άρθρα

Louis Vuitton: Ωδή στην Μήλο από τον κορυφαίο γαλλικό οίκο

Her News b

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Φόρεσε το πιο διαχρονικό μαγιό της χρονιάς

HerNewskl

MAD VMA 2021: Οι glamorous εμφανίσεις στο Red Carpet!

Her News b