HerNews.gr
Σχέσεις

Γιατί ερωτεύεσαι αυτόν που δεν σε θέλει!

Σίγουρα σου έχει συμβεί, τουλάχιστον μια φορά, να ερωτευτείς κάποιον που δεν σε θέλει και σε ταλαιπωρεί. Γιατί συμβαίνει αυτό; 

Όταν κάποιος γνωρίζει τα συναισθήματα σου αλλά δεν ανταποκρίνεται ή κρατά τη γνωστή στάση “μια κρύο, μια ζέστη” τι κάνεις; Τον ερωτεύεσαι…Ομολογουμένως δεν το λες και έξυπνη κίνηση γιατί λογικά θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ. Το θέμα είναι πως, παρά την απόρριψη, συνεχίζεις να τον θες όλο και περισσότερο. Νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι σου και τον σκέφτεσαι συνέχεια. 

Και τώρα αναρωτιέσαι γιατί έχεις ερωτευτεί αυτόν που σε γεμίζει ανασφάλειες, ενώ εσυ απορρίπτεις τα καλά παιδιά που σε πολιορκούν τόσο καιρό. Ξέρεις μέσα σου ότι όποιος σε θέλει δίπλα του ενδιαφέρεται και όμως η φωνή της λογικής δεν σε “ξυπνάει”. 

Οι λΟγοι που συνεχίζεις να “κυνηγάς” τον ακατάλληλο τύπο άντρα

Απόρριψη 

Όταν νιώθεις απόρριψη από κάποιον είναι δύσκολο να το αποδεχτείς για λόγους εγωισμού. Όλοι θέλουν να “μετράει” η εμφάνιση, ο χαρακτήρας τους κ.α. όμως δεν γίνεται πάντα εφικτό. Κάθε άνθρωπος ερωτεύεται σύμφωνα με τα ερεθίσματα, τις εμπειρίες και τις προτιμήσεις που έχει. Δεν θα ήταν και φυσιολογικό, να έχεις όποιον θέλεις γιατί τα συναισθήματα δεν κανονίζονται, απλά δημιουργούνται. 

Όταν αισθάνεσαι μια μεγάλη επιθυμία για κάποιον που δεν μπορείς να κατακτήσεις, δέχεσαι ένα εσωτερικό πλήγμα στην δική σου ματαιοδοξία.

Επιλογή

Γιατί θέλεις τον πιο ακατάλληλο άνθρωπο για να ερωτευτείς; Επειδή, συνήθως, επιλέγεις εκείνους που είναι περιζήτητοι και όχι αυτούς που είναι εδώ για σένα. Αυτό συναντάται και στα αντικείμενα. Αν δηλαδή, δεις ένα φόρεμα να γίνεται τάση αμέσως το θες. Από την άλλη, εκείνο που δεν φοριέται από πολλές θα το απορρίψεις. 

Όταν κάποιος θέλει κάτι, το μυαλό σου αμέσως ξεκίναει να ενδιαφέρεται για αυτό και να εξετάζει τα θετικά που βλέπει και ο άλλος σε εκείνο. Έχει σχέση με την αποδοχή!  

Νεότερα Άρθρα

Πρώτο ραντεβού: Συμβουλές για να πετύχει

HerNews ka

Τι δεν πρέπει να πεις στον νυν σου για τον πρώην

Her News b

Μου χρωστάς ένα καλοκαίρι μαζί σου και εκείνο το τελευταίο φιλί

HerNewskl