HerNews.gr
Μόδα

Marks & Spencer: Η καλοκαιρινή συλλογή για όλη την οικογένεια!

Τα Marks & Spencer υποδέχονται τις πιο φωτεινές ημέρες του καλοκαιριού, μέσα από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή τους με φωτεινά και ανάλαφρα κομμάτια για όλη την οικογένεια.

Η καλοκαιρινή συλλογή των Marks & Spencer είναι γεγονός.
Σ
υνδυάζει κλασικά σχέδια με τολμηρά prints και αναζωογονητικά χρώματα δίνοντας μία πιο αισιόδοξη νότα.

Τα συγκεκριμένα looks θα ανεβάσουν την καλοκαιρινή σου διάθεση, για ανεπανάληπτες και άνετες εμφανίσεις στην παραλία και όχι μόνο.

Νο1 Marks & Spencer Summer 21 για τις Γυναίκες

Για τις γυναίκες, τα Marks & Spencer προτείνουν από τη Summer συλλογή κλασικά φορέματα και κολακευτικά μαγιό, σε παιχνιδιάρικά prints και χρώματα, ανανεώνοντας έτσι κάθε outfit σε συνδυασμό με εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Δίνει την αίσθηση της άνεσης, δημιουργώντας ένα ανάλαφρο στυλ με χαλαρά φορέματα και t-shirts,που είναι βασικό στοιχείο των καλοκαιρινών σας εμφανίσεων. Φυσικά το καλοκαίρι φέρνει ξανά στο προσκήνιο τα αξεσουάρ και τα Marks & Spencer έχουν ξεχωριστές προτάσεις σε παπούτσια, τσάντες, καπέλα και κοσμήματα που θα συνοδεύσουν και θα αναδείξουν κάθε ντύσιμο.

Πρώτη επιλογή αποτελούν και για αυτό το καλοκαίρι τα λινά υφάσματα.

Τα Marks & Spencer προτείνουν διαχρονικά κομμάτια, όπως λινά φορέματα, σε διαφορετικά στυλ, ανάλαφρα παντελόνια ή σορτς και πουκάμισα ή μπλούζες σε φωτεινές αποχρώσεις, prints και διακριτικά μοτίβα που θα προσδώσουν στυλ, άνεση και δροσιά στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου,ανακαλύπτοντας νέες προτάσεις για την παραλία, όπως τα πολύχρωμα, με flirty διάθεση, μαγιό, αλλά και πιο κλασσικά, μονόχρωμα κομμάτια με έξυπνες καινοτομίες, όπως τα item της σειράς Secret Slimming™, μαγιό με μεγάλη ανθεκτικότητα και διαχρονικό στυλ που κολακεύει.

Νο2 Marks & Spencer Summer 21 για τους Άνδρες

Για τους άνδρες, τα M&S προτείνουν από τη Summer συλλογή ,μια σειρά από βασικά κομμάτια, όπως δροσερά πουκάμισα και t-shirt, άνετες βερμούδες και παντελόνια, σε διάφορα χρώματα για πιο μοντέρνες εμφανίσεις. Στη νέα συλλογή, δεν λείπουν τα μοτίβα και τα έντονα χρώματα που δημιουργούν πιο casual look.

Νο3 Marks & Spencer Summer 21 για τα Παιδιά

Για τα παιδιά, τα Marks & Spencer προτείνουν από τη Summer συλλογή ,ρούχα σε χαρούμενα χρώματα που προσδίδουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο καλοκαιρινό ντύσιμο των παιδιών αυτή την εποχή. Τα tie-die και τα γραφικά μοτίβα είναι τα βασικά σημεία αυτής της συλλογής, η οποία δημιουργεί την αίσθηση της άνεσης στους μικρούς καταναλωτές, ώστε να είναι πάντα έτοιμοι για μια νέα περιπέτεια.

 

Μαρία Γατζούδη 

Fashion editor- Ενδυματολόγος-Σεναριογράφος 

Msc-Med 

Νεότερα Άρθρα

To Met Gala έρχεται

Her News b

H femme fatale είναι η αισθητική που αναδεικνύει τη σέξυ πλευρά κάθε γυναίκας!

HerNewskl

Zara: Άνοιγμα στη second hand αγορά – Που και πότε

Her News