HerNews.gr
Social News

Survivor vs Master Chef: Γιατί ο κόσμος επέλεξε το δεύτερο;

Το Survivor και το Master Chef είναι αδιαμφισβήτητα τα ριάλιτι που μπήκαν γερά στα σπίτι των τηλεθεατών. Λίγο η καραντίνα, λίγο το ότι ο κόσμος των Social Media διψάει να τσακώνεται και να κρίνει, το φετινό “πείραμα” πέτυχε.

Έχουν περάσει σχεδόν 5 μήνες που τα μηχανάκια της AGB παίρνουν φωτιά κάθε βράδυ και τα τηλεκοντρόλ των τηλεθεατών δεν ξέρουν τι νούμερα να επιλέξουν. Για αρκετό καιρό, ο αγώνας για την νίκη και την πρωτιά της τηλεθέασης ήταν ξεκάθαρη για το Survivor αλλά βλέπουμε ότι πλέον το παιχνίδι γυρίζει στις κουζίνες.

Για ποιο λόγο γίνεται αυτό; Είναι πολλοί οι παράγοντες. Ο κόσμος κουράστηκε από το σκληρό ριάλιτι, δεν θέλει να βλέπει άλλο μια ιστορία αγάπης μεταξύ Σάκη & Μαριαλένας ή έναν τρελαμένο Ηλία Μπόγδανο που κλαίει και σε φέρνει σε αμηχανία. Ο  Τριαντάφυλλος – ο παίκτης που αγαπάς να τον μισείς – που είναι ένας κλασσικός Έλληνας “ο δεν κάνω τίποτα αλλά τα παίρνω όλα” που κακά τα ψέματα, είναι όλο το ριάλιτι επιβίωσης. Γιατί περί σκληρού ριάλιτι μιλάμε. Αν δεν ήταν ο Γιώργος Λιανός που αδιαμφισβήτητα είναι εξαιρετικός, δεν ξέραμε ποια θα ήταν η πορεία του ριάλιτι. 

Το Master Chef απο την άλλη είναι ένα μαγειρικό ριάλιτι, με μεγάλες ίντριγκες γιατί πως θα γίνει πρώτο τρεντ στο Τουίτερ; Από την σούπα βελουτέ και τον χυμό από αγγούρι; Πιστεύετε ο Έλληνας διψάει για τέτοια; Προφανώς και όχι. Διψάει για Μαρίνες, Διονύση και τα άτυπα μαχαιρώματα μεταξύ Chefs. Συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλαζει γι’ αυτό και οι κριτές έμειναν ως έχουν. Είναι η καλυτερή επιλογη που έχει γινει εδώ και καιρό; Είναι…

Ο κόσμος τελικά επιλέγει Master Chef και όχι το Survivor όπως δείχνουν τα νούμερα και οι πίνακες τηλεθέασης. Είναι πολύ απλός ο λόγος. Ήρθε ένας Παύλος που έκανε το τηλεοπτικο κοινό να λυγίσει και να σκεφτει κάποια πράγματα διαφορετικά. Το έχουμε αναλύσει σε ένα προηγούμενο άρθρο που θα βρεις ΕΔΩ. Ήρθε μια δυνατή παίκτρια με απίστευτο χιούμορ και αυτοσαρκασμό αλλά και μαγειρικές δυνατότητες. Μαργαρίτα. Όνομα και πράγμα, μπήκε και άνθισε και γι’αυτό τον λόγο έφτασε και στον τελικό

Γιατί να δω Survivor; Να βλέπω έναν στημένο έρωτα και ανθρώπους που από την πείνα και την στέρηση ξεσπούν και χάνουν το μυαλό τους; Ο κόσμος γύρισε το τηλεκοντρόλ και επιλέγει ευφάνταστα πιάτα με λίγη ίντριγκα, τόση όση αντέχει, και 3 κριτές που έχουν δέσει άψογα με αυτό που θέλει ο κόσμος να βλέπει. 

 

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιό της και είναι ότι πιο γλυκό θα δεις σήμερα

HerNews ka

Neymar – Bruna Biancardi: Τίτλοι «τέλους» για το ζευγάρι ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης τους!

HerNews ka

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Το έπαθα λόγω ορμονών και λόγω του ότι δεν βάζω αντηλιακό στον ήλιο”

HerNewskl