HerNews.gr
NEWS

Ατζούν: Διεκδικεί τους κριτές του MasterChef με αστρονομικό ποσό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, ο γνωστός παραγωγός Ατζούν, προσφέρει αστρονομικό ποσό στους 3 κορυφαίους MasterChef!

Ο Ατζουν Ιλιτζαλί, λοιπόν, ζητά τους 3 κριτές του MasterChef, Σωτήρη  Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο με σκοπό να συμμετάσχουν σε ένα καινούριο πρότζεκτ μαγειρικής για τον ΣΚΑΪ. 

“Η εκπομπή στο Star πάει καλά και εμπορικά και στα νούμερα οπότε σήμανε συναγερμός και θα επανέλθει με αντιπρόταση έτσι ώστε να παραμείνουν. Το θέμα είναι ότι η πρόταση είναι και για τους 3 οι οποίοι πρέπει να αποφασίσουν μαζί το τι θα πράξουν! Πάντως μέχρι στιγμής το πετυχημένο τρίο σκέφτεται να παραμείνει στο κανάλι του…

Να πούμε ότι οι 3 σεφ δεν έμειναν αδιάφοροι στην πρόταση του Ατζούν, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας στη   Real life, η πρόταση – μαμούθ της AcunMedya αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ (1 εκατομμύριο ευρώ για καθέναν από τους σεφ) για συνεργασίας συνολικής διάρκειας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο όπως προαναφέραμε. Στο πλαίσιο της ίδιας πρότασης, ο Τούρκος παραγωγός, ο οποίος στη γείτονα χώρα έχει τα δικαιώματα του MasterChef, έδωσε εγγυήσεις ότι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα άλλου μαγειρικού ριάλιτι και ότι θα τηρήσει τα ίδια υψηλά στάνταρντ παραγωγής”. 

Νεότερα Άρθρα

Ελευθερία Ελευθερίου: Δεν είπα πότε στον Παππά “Φάε τον Τζέιμς”

Her News b

Hairprof 2021: Η επιτυχημένη επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου επιστρέφει

Her News

Η Έλενα Παπαρίζου ξανά στην Eurovision!

Her News