HerNews.gr
Ψυχολογία

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να κάνουμε κάποια μικρά πράγματα που αν τα ενσωματώσουμε στην καθημερινότητα. H διάθεση μας αλλάζει και γίνεται όλο και καλύτερη! Φτιάξε το υπόλοιπο της μέρας σου από το πρωί που θα ξυπνήσεις!

Κάνε θετικές σκέψεις 

Όλα όσα περνάνε από το μυαλό μας το βράδυ πριν κοιμηθούμε αλλά και το πρωί μόλις ανοίξουμε τα μάτια μας είναι αυτά που μας εντυπώνονται και επηρεάζουν το πώς νιώθουμε όλη την υπόλοιπη ημέρα. Μπορούμε να προγραμματίσουμε την ημέρα μας μόνο και μόνο αν πούμε ένα “όλα θα πάνε καλά” και να το πιστέψουμε. Να αισθανόμαστε τυχεροί που είμαστε υγιείς και έχουμε κάποια πράγματα να κάνουμε μέσα στην ημέρα. Προσπάθησέ το και δεν θα χάσεις! Φτιάξε την μέρα σου..

Πιες νερό με λεμόνι 

Μπορεί ο Δάκης να έλεγε τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι, εσύ κάνε μια παραλλαγή και το πρωί πιες νερό με λεμόνι! Στη διάρκεια της νύχτας το σώμα μας αφυδατώνεται, ειδικά όταν αποφεύγουμε να καταναλώνουμε αρκετό νερό πριν ξαπλώσουμε ώστε να αποφεύγουμε τις επισκέψεις στην τουαλέτα. Έτσι, όταν ξυπνάμε το πρωί πρέπει να πίνουμε νερό, κατά προτίμηση με λεμόνι. Το λεμόνι κάνει καλό στο συκώτι μας. Μισό λεμόνι διαλυμένο σε νερό είναι αρκετό για να κανείς την μέρα σου καλύτερη!

Απόλαυσε το φως της ημέρας 

Η επαφή με το φως της μέρας είναι πολύ σημαντική ώστε να λειτουργεί καλύτερα ο καρδιακός ρυθμός και να μην υπάρχουν προβλήματα αϋπνίας. Ο στόχος μας θα πρέπει να είναι να περνάμε όση περισσότερη ώρα στο φως ή ακόμα καλύτερα στον ήλιο από τη στιγμή που θα ξυπνήσουμε για να πάρουμε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες. 

Ξεκινά την ημέρα με γυμναστική 

Έρευνες έχουν δείξει ότι ειδικά οι γυναίκες μετά τα 50 καίνε περισσότερο λίπος όταν γυμνάζονται την μέρα. Επίσης, η πρωινή γυμναστική βελτιώνει το θέμα “ύπνος” που ταλαιπωρεί τον γυναικείο πληθυσμό –αφού όπως είναι γνωστό η γυμναστική όσο πιο αργά μέσα στην ημέρα γίνεται τόσο πιο πιθανό είναι να προκαλέσει προβλήματα αυπνίας. 

 

Νεότερα Άρθρα

Το να κοιτάμε τον ουρανό μας φτιάχνει τη διάθεση

Her News

Γυναίκες: Πως να υποστηρίζουμε η μια την άλλη

Her News b

Τοξικοί γονείς: Μάθε να τους αναγνωρίζεις και να τους αντιμετωπίσεις

Her News