HerNews.gr
NEWS

“Οταν είδα το παιδί, κατέρρευσα” – Συγκλονίζει ο Αστυνομικός για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ο Χρήστος Βαρδίκος είναι ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που μπήκε πρώτος στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, εκεί που βρέθηκε νεκρή η Καρολάιν, δίπλα στο μωρό της.

Περιγράφει τις  δραματικές στιγμές από τη στιγμή που η αστυνομία έλαβε το σήμα μέχρι την ώρα που αντίκρισαν τη σκηνή του εγκλήματος, με την Καρολαιν νεκρή και τον σύζυγο της δεμένο.
Μπροστά στο έγκλημα βρίσκονταν το 11 μηνών μωράκι τους. Το μωρό βρίσκονταν ακριβώς δίπλα στην Καρολαιν και με τα χεράκια του έσπρωχνε την μητέρα του, προσπαθώντας να την «ξυπνήσει».. 

Ο 40χρονος αστυνομικός, ο οποίος είναι και πατέρας ενός 8χρονου παιδιού, μίλησε στο επεισόδιο Deep Blue της ΕΛ.ΑΣ. περιγράφοντας τα συναισθήματα που ένιωσε μαζί με τους συναδέλφους του, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

«Oσος καιρός και να περάσει, είναι δεδομένο πως ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο», είπε ο αστυνομικός στο βιντεο, προσθέτοντας γεμάτος συγκίνηση: «όταν είδα το παιδί, κατέρρευσα συναισθηματικά».

Όπως ο ίδιος αναφέρει, ήταν ξημερώματα όταν έλαβαν κλήση στην Άμεση Δράση για βοήθεια. Έφτασαν στο σημείο μέσα σε 4 λεπτά, βρήκαν τη γειτόνισσα που μιλούσε με το σύζυγο της Καρολάιν και ζητούσε βοήθεια. 

Στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο που ήταν παραβιασμένο και τότε βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα. 

Ο Χρήστος Βαρδίκος είναι ο άνθρωπος, όπου η φωτογραφία του με αγκαλιά το μωρό της Κάρολαϊν λίγες ώρες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έκανε το γύρο του Διαδικτύου δημιουργώντας συγκίνηση.

Μέχρι σήμερα δεν έχουν βρεθεί οι δολοφόνοι που στέρησαν τόσο άδικα τη ζωή στην 20χρονη μητέρα. Το έγκλημα συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Τσιλιγκίρη: Βαθιά θλίψη για τα γεγονότα στους χώρους του Αθλητισμού και του Θεάτρου

Her News

Γαλάζια σημαία: Βράβευση για 545 ελληνικές παραλίες

Her News

Πώς θα ταξιδεύουμε από σήμερα στα νησιά

Her News