HerNews.gr
Διασκέδαση

Apolis-Scherzo: Νησιώτικο άρωμα με θέα την Αθήνα

Apolis-Scherzo! Όσο η Αθήνα καταντάει βαρετή και το καλοκαίρι μας χαιρετά από μακριά, η διάθεση ζητά διακοπές σε ελληνικό νησί! Γιατί αν δεν νιώσεις το νησιώτικο κλίμα στο πετσί σου, δεν έχεις απολαύσει την καλοκαιρινή περίοδο! 

Το πλακόστρωτο, σε συνδυασμό με λευκό και μπλε, η απέραντη θέα στο πιάτο και τα καλοκαιρινά κοκτέιλ βρίσκονται στην τοποθεσία: Πετρούπολη! Καλά ακούσατε..Η μοναδική διαφορά με τα ελληνικά νησιά, είναι ότι θα απολαύσετε την πανοραμική θέα της Αθήνας από ψηλά! Το Scherzo Lounge Bar είναι η λατρεμένη μας επιλογή μέσα στον χώρο του Apolis! 

 

Πόσο μαγευτικό θα ήταν, μέσα σε λίγα μόλις χιλιόμετρα, να βρεθείτε σε ένα κυκλαδίτικο τοπίο που θα θυμίζει, Μύκονο, Σαντορίνη, Μήλο, Ίο, Πάρο; Μια καλοκαιρινή απόδραση στα πλαίσια της Αθήνας είναι αυτό που προσφέρει το Scherzo.   

Θα καθίσετε σε γαλάζια ψηλά σκαμπό ή σε άνετες μαξιλάρες που ντύνουν τους χτιστούς ολόλευκους καναπέδες. Ύστερα, οι επιλογές στο αλκοόλ είναι πολλές και η ποικιλία εξαιρετική! Μπορείτε να παραγγείλετε το αγαπημένο σας κρασί ή το ποτό που επιλέγετε συνήθως αλλά και να γευτείτε ένα δροσερό κοκτείλ. Έτσι, η  διασκέδαση θα ενσωματωθεί στο καλύτερο summer night που μπορείτε να περάσετε στην Αθήνα!

 

Μόνο και μόνο η αίσθηση που σου προσφέρει το Scherzo θα σε μαγέψει! Είναι σαν να πίνεις το βραδινό ποτό σου σε ένα bar του Αιγαίου με απολαυστικό κλίμα και γευστικό φαγητό. Όλοι ξέρουμε ότι οι καλοκαιρίνες νύκτες έχουν ανάγκη από αλκοόλ, καλή παρέα και άθφονο γέλιο. Αυτή είναι και η πιο σύντομη περιγραφή που μπορούμε να αποδώσουμε για το κυκλαδίτικο μαγαζί των Δυτικών Προαστίων.  

Όσο το καλοκαίρι στην Αθήνα πλησιάζει και μας κάνει να σκεφτόμαστε τις γαλάζιες παραλίες και την ομορφιά των ελληνικών νησιών, το Scherzo Lounge Bar στο Apolis προσφέρει το κυκλαδίτικο νόημα που αναζητούμε. 

Διεύθυνση:

Scherzo Bar (πολυχώρος Apolis), Λόφος Αγ. Δημητρίου, Πετρούπολη, τηλ. 210 5068000 

Νεότερα Άρθρα

Μορφούλα – «Δεν Θέλω Να Σε Θέλω»: Backstage από το εντυπωσιακό video clip

HerNews ka

Σαββατοκύριακο σε lockdown: Έχω χάσει το μέτρημα..

Her News b

Έλλη Κοκκίνου: Στη Νάξο για τα γυρίσματα του νέου videoclip για το τραγούδι «Πάμε γι άλλα»

HerNews ka