HerNews.gr
Ελλάδα

Γέννησε η Μαρία Ηλιάκη! Τι φύλο είναι το μωρό τους;

Γέννησε η Μαρία Ηλιάκη και οι ευχές όλως μας είναι να τους ζήσει! Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μαρία Ηλιάκη, καθώς έγινε για πρώτη φορά μαμά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και κρατάει πλέον στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της. Μαζί με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Znews.gr. Η Μαρία Ηλιάκη γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο αγαπημένος της, στη Ζυρίχη.

Η Μαρία, που το τελευταίο διάστημα ζει μόνιμα στην Ελβετία, είναι με τον Στέλιο Μανουσάκη εδώ και τρία χρόνια! Με αυτό τον τρόπο, την γέννηση της κόρης τους, ο έρωτάς τους έφτασε στο απόγειο!

Η γνωστή παρουσιάστρια μας ένημερωνει συχνά στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την κατάσταση της εγκυμοσύνης της.

Πάντα με χιούμορ και χαρούμενη διάθεση, όλο αυτό το διάστημα έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο και φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς πρώην συνεργάτης και ίσως πρώην φίλος της… καθώς οι σχέσεις τους δεν είναι οι καλύτερες, σήμερα μέσα από την εκπομπή του ¨Καλό Μεσημεράκι αναρωτήθηκε αν η Μαρία γέννησε!

Μένει να της ευχηθούμε να είναι γερό και καλότυχο! Πάντα τέτοια! Να σας ζήσει! 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Λεωφορεία «φούρνοι»: Επιβάτες μετακινούνται στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο

HerNews ka

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Τήνο για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και για την επέτειο τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη»

HerNews ka

Κακοκαιρία Petar: Ισχυρές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα – Μήνυμα από το 112

Her News