HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Master Chef: Τελικός με άρωμα γυναίκας…

Τελείωνει η  σεζόν και μαζί της τελειώνουν και τα ριάλιτι που καθήλωσαν φέτος το τηλεοπτικό κοινό. Σε μια αδιαμφησβήτητα δύσκολη τηλεοπτική χρονιά αν θυμόμαστε κάτι αυτό θα είναι η Μαργαρίτα του Master Chef. 

Η γλυκιά, ναζιάρα και αυτοσαρκαστική Μαργαρίτα κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Master Chef με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, τον Διονύση.

Ο Διονύσης μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο φετινό ριάλιτι μαγειρικής για την σχέση του με την Ανούς – η μοναδική στο ριάλιτι. Άρτιος μαγειρικά, εξαιρετικός στην κουζίνα αλλά κάπως περίεργος στην συμπεριφορά. Είχε τις μεγαλύτερες εντάσεις με όλους, είχε έναν πόλεμο ανοιχτό -όπου και τον κέρδισε- με την Μαρίνα. Η φιλία του με τον Ιωάννη βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί με τον δεύτερο να αφήνει αιχμές κατά την αποχώρησή του. Αξίζει να σημειωθεί και να του το “δώσουμε” ότι είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν ήταν επιστροφή. Από την πρώτη μέρα βρίσκεται στο Master Chef και του αξίζει η θέση στον τελικό. 

Με δάκρια στα μάτια αγκάλιασε κριτές και παίκτες είπε “Καλησπέρα” σε εκείνους που δεν τον πίστεψαν και συνεχίζει για να πάρει το τρόπαιο του Master Chef!

Φώτα, κάμερες, πάμε! Αυτό είναι η Μαργαρίτα. Μετά τον Παύλο είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει σε ριάλιτι. Μια απίστευτη μαγείρισα, ένα πηγαίο χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός της σε άλλο level. Η Μαργαρίτα είχε βρεθεί στους αποχωρήσαντες του ριάλιτι αλλά επέστρεψε και όπως όλα δείχνουν η πιθανότητα να είναι η πρώτη ελληνίδα Master Chef είναι μεγάλη! Εκτός από τις εμπειρίες, μαγειρικές και μη, & την αγάπη του κόσμου έχει κερδίσει και μια κουμπαριά! Ζήτησε ανοιχτά από τον Chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο να την παντρέψει με τον αγαπημένο της Χρήστο, με εκείνον να δέχεται!

Μένει να δούμε σε αυτήν την πολύ δύσκολη αναμέτρηση ποιος θα είναι ο νικητής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο φετινός τελικός έχει άρωμα γυναίκας.. 

 

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου για Τέμπη: “Είναι αμήχανη εκπομπή, είμαστε παγωμένοι”

Her News

Θέμης Αδαμαντίδης: «Η Βαρβάρα είναι το στήριγμά μου, έχει σωστές απόψεις»

HerNews ka

Έλενα Χριστοπούλου: “Ο Άγγελος Μπράτης θα είναι στο J2US; Είναι το τελευταίο όνομα που περίμενα να ακούσω”

HerNewskl