HerNews.gr
Social News

Γιάννης Στάνκογλου: Το νέο τατουάζ του ξεσήκωσε τo Instagram

Ο ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου, έδειξε το καινούριο του τατουάζ στους αγαπημένους του διαδικτυακούς του φίλους μέσα από μια ανάρτηση που έκανε πρόσφατα στο Instagram!  

Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών λενε “Γιάννης Στάνκογλου” και μαγνητίζονται. Τόσο το ταλέντο του στην υποκτριτική, όσο και η αξεπέραστη γοητεία του τον κάνουν μια ξεχωριστή φιγούρα στον καλλιτεχνικό κόσμο! Βέβαια, ο ίδιος παλαιότερα, έχει δηλώσει σε συνέντευξη του ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του ωραίο: «Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου. Υπήρχαν πολύ ωραιότεροι από εμένα στο σχολείο» και πρόσθεσε «Τι να τον κάνεις τον ωραίο, αν δεν εκπέμπει τίποτα…».

Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει έναν μοναδικό τύπο, στυλ και άποψη. Με αυτά τα χαρακτηριστικά και σε συνδιασμό με τις καλλιτεχνικές του ικανότητες είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του. Ο γοητευτικός, Γιάννης Στάνκογλου είναι πολύ ενεργός τόσο στο Instagram, όσο και γενικά στα social media. Καθημερινά, ενημερώνει όσους τον ακολουθούν για το τι κάνει κατά τη διάρκεια της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής του ζωής!   

Πολύ πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου τον βλέπουμε χωρίς μπλούζα να μας δείχνει το νέο του τατουάζ. Ένας κεραυνός που μοιάζει με εκείνον του David Bowie. Προφανώς και οι πιστοί του ακόλουθοι ξετρελάθηκαν λίγο με την ανάρτηση, λίγο με το ημίγυμνο σώμα του Στάνκογλου, λίγο με το τατουάζ…Ε δεν θέλει και πολύ για να πατήσεις ένα like και να γράψεις και ένα θετικό σχόλιο σε αυτόν τον άντρα! 

Η λεζάντα είχε το μήνυμα: «We can be heroes» και οι followers ενθουσιάστηκαν!

Το βίντεο που έκανε σάλο στο Instagram: 

Νεότερα Άρθρα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Στην Ερμιόνη με τους παππούδες της – Η γλυκιά ανάρτηση

Her News

Ariana Grande: Έκοψε τα μακριά μαλλιά της, μετά το γάμο της

Her News

Μαρία Βοσκοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον πατέρα της, τρεις μήνες από τον θάνατο του

Her News