HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Μεγάλη Βρετανία: Θερινό σινεμά στον 7ο όροφο με πισίνα

Το πιο εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η «Μεγάλη Βρετανία» αποφάσισε φέτος να δημιουργήσει κάποιους χώρους – έκπληξη! Συγκεκριμένα, εγκαινιάζεται ο για πρώτη φορά θερινό σινεμά στην καρδιά του GB Pool. 

Η ιστορική “Μεγάλη Βρετανία” ανοιγεί τις πόρτες του 7ου ορόφου της για να φιλοξενήσει τον κόσμο που επιθυμεί να απολαύσει την εμπειρία του θερινού σινεμά. Σκέφτείτε, να παρακολουθείτε από ψηλά την αγαπημένη σας ταινία. Πλάι σας να υπάρχει ένα ποτό στο χέρι και η απέραντη θέα στον λόφο του Λυκαβηττού. Το GB Pool δίνει άλλη τροπή στο ελληνικό καλοκαίρι στην Αθήνα με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Το οπτικό σκηνικό, που παρουσιάζεται απλόχερα, μπροστά στα μάτια σας, είναι μαγικό!  Όταν τα φώτα της πόλης ανάβουν μαγικά όλα μαζί, σε συνδιασμό με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος προσδίδουν μια αλλαγή περιβάλλοντος στην ημέρα σας! Αξίζει! 

Το θερινό σινεμά, ξεκινάει να υποδέχεται όλους εσάς από την Κυριακή 6 Ιουνίου.  Από τότε και επείτα έρχονται πολλές αγαπημένες κλασικές ταινίες και μεγάλες επιτυχίες του Hollywood στη μεγάλη οθόνη του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».  

Φωτογραφία: Μεγάλη Βρετανία

Η πρεμιέρα θα έρθει με την ταινία «Casablanca»

Η ταινία «Casablanca» αποτελεί ορόσημο για τον αμερικανικό κινηματογράφο. Έγινε γνωστή τόσο για τις αξέχαστες ερμηνείες των πρωταγωνιστών, Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και Ίνγκριντ Μπέργκμαν, όσο και για τις ιστορικές ατάκες στο σενάριο της χολιγουντιανής ταινίας. 

Στο Pool Your Cinema, του 7ου ορόφου του ξενοδοχείου «Βρετανία» θα προβληθεί το «Casablanca». Η συνέχεια έρχεται με το «The Ladykillers».

Πληροφορίες: 7ος όροφο του ξενοδοχείου «Βρεταννία», Βασιλέως Γεωργίου 1 Α, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα. * €45, Πέμπτη έως Κυριακή, ώρα προσέλευσης: 21:15, ώρα έναρξης: 21:30

Θερινό Σινεμά με εκλεκτές γεύσεις 
Παρέα με την ποιοτική ταινία που θα παρακολουθήσετε έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε εξαιρετικές γεύσεις από τον executive chef – Αστέριο Κουστούδη. Ο ίδιος με τους συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά για να απολαύσετε μαζί με το κρασί ή το ποτό σας. 

Νεότερα Άρθρα

Μάικλ Τζάκσον: Η βιογραφική του ταινία μπαίνει στην τελική «ευθεία»

HerNews ka

Joker: Folie á Deux: Δείτε τις νέες φωτογραφίες της Lady Gaga και του Joaquin Phoenix

HerNews ka

Wednesday: Ξεκινούν και επίσημα τα γυρίσματα της 2ης σεζόν – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

HerNews ka