HerNews.gr
Σχέσεις

EURO 2021: Κορίτσια, υπομονή…

Ξεκινάει το EURO 2021. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό έτσι; Ξέχασε για λίγο τον σύντροφο, αγόρι, άντρα σου ή ακόμα και κολλητό σου. Το ποδόσφαιρο είναι ιερό και γι’αυτό τον λόγο σου δίνω συμβουλή να σφίξεις τα δόντια! Μην γκρινιάξεις, απλά απόλαυσε τις πίτσες που θα έρθουν στον αγώνα.

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 11 Ιουνίου ξεκινάει το ποδοσφαιρικό θέμα εν ονόματι EURO. Το περιμέναμε το 2020 αλλά λόγω κορονοϊού πήρε ένα χρόνο παράταση και επιστρέφει πιο γεμάτο και πλούσιο από ποτέ. 

Πρέπει να ξεχάσεις τις εξόδους ή τις ωραίες μαζώξεις με φίλους και συνήθισε τα ουρλιάχτα & τις διαφωνίες… Δεν σου λέω να καταπιεστείς, σου λέω να κανονίσεις με τις φίλες σου να βγείτε έξω ή να παραμείνεις στον καναπέ -σιωπηλή- και ανεκτική. Δεν σου λέω να μαγειρέψεις για όλη την αγοροπαρέα αλλά μπορείς να ετοιμάσεις ένα ωραίο πλατό με τυριά για να απολαύσεις και εσύ τις ποδοσφαιρικές βραδιές του EURO. 

Μην κάνεις το λάθος να σχολιάζεις ωραίους ποδοσφαιριστές γιατί αυτό θα εκνευρίσει τον σύντροφό σου. Στο λέω και στο υπογράφω. Μην γκρινιάξεις γιατί θέλεις να δεις την αγαπημένη σου σειρά κι δεν μπορείς λόγω EURO. Θα κάνεις επικούς καυγάδες χωρίς λόγο. Καλύτερα κάνε υπομονή ή πήγαινε στο δωμάτιο με το λαπτοπ και τα ακουστικά σου. Επίσης δες το σαν ευκαιρία να γυμναστείς και εκείνες τις ώρες πήγαινε για έναν περίπατο!

Είμαι εδώ για να σε ενημερώνω, το αναλυτικό πρόγραμμα είναι αυτο – κάνε μποτέ, κάνε βόλτες, κοιμήσου αλλά μην ξεχνάς τον χρυσό κανόνα. Μην γκρινιάξεις… Ένας μήνας είναι, θα περάσει!

Υπομονή και επιμονή. Δοκιμάζονται σχέσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες!

Νεότερα Άρθρα

«Αποστολή μηνύματος»: 3 τρόποι για να μη στείλεις

Her News b

Σχέσεις: 3 συμπεριφορές που θεωρούμε τοξικές, όμως τελικά είναι υγιείς

Her News

Nostalgia-stanning: Η νέα τάση στο dating που αφορά όλους τους millennials!

HerNewskl